Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban/ Zkrácení trestu na SWRP [Zamítnuto]

PanŠefis1PanŠefis1 Člen
upraveno 13. November 2020 v Archiv

Discord přezdívka: PanŠefis (kdysi pod přezdívkou PanSkarka)

Discord ID: #8793

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198813335110/

Důvod vedoucí k udělení postihu: bugování peněz pomocí kufru v autě

Datum udělení postihu: Datum si bohužel nepamatuji (bude to okolo roku možná roku a pul

Datum expirace postihu: permaban

Obhajoba: Vím že se to úplně obhájit nedá. Ale i tak bych chtěl dostat novou šanci a dokázat že už podvádět nebudu přeci jen je to už rok. Rozumím že takové chování je proti všem pravidlům a také rozhodně chápu tento trest. Na SWRP jsem strávil asi nejvíc času než kdekoliv jinde na serverech našel si zde dost friends s kterými jsem až do ted v kontaktu i přesto že jsem zde už dlouho nehrál. Takže bych se chtěl omluvit celému A-Teamu a chtěl bych požádat o druhou šanci přeci jen to už je dlouhá doba a byl to můj jediný přestupek za tu dobu což mě samozřejmě neomlouvá. Takže bych byl rád aspon o zkrácení trestu. Jsem schopen si ještě počkat. Děkuji za odpověd.

Komentáře

• Zdravím tě, @PanŠefis1,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @PanŠefis1,

tvé jednání bylo v hrubém rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Bohužel, v tomto případě není možné vyhovět tvému odvolání. Sám zajisté víš, v jakém měřítku jsi daná pravidla porušil, proto jistě respektuješ toto rozhodnutí.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.