Žádost o unban/ Zkrácení trestu na SWRP [Zamítnuto]
Discord přezdívka: PanŠefis (kdysi pod přezdívkou PanSkarka)
Discord ID: #8793
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198813335110/
Důvod vedoucí k udělení postihu: bugování peněz pomocí kufru v autě
Datum udělení postihu: Datum si bohužel nepamatuji (bude to okolo roku možná roku a pul
Datum expirace postihu: permaban
Obhajoba: Vím že se to úplně obhájit nedá. Ale i tak bych chtěl dostat novou šanci a dokázat že už podvádět nebudu přeci jen je to už rok. Rozumím že takové chování je proti všem pravidlům a také rozhodně chápu tento trest. Na SWRP jsem strávil asi nejvíc času než kdekoliv jinde na serverech našel si zde dost friends s kterými jsem až do ted v kontaktu i přesto že jsem zde už dlouho nehrál. Takže bych se chtěl omluvit celému A-Teamu a chtěl bych požádat o druhou šanci přeci jen to už je dlouhá doba a byl to můj jediný přestupek za tu dobu což mě samozřejmě neomlouvá. Takže bych byl rád aspon o zkrácení trestu. Jsem schopen si ještě počkat. Děkuji za odpověd.
Komentáře
Zdravím tě, @PanŠefis1,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @PanŠefis1,
tvé jednání bylo v hrubém rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Bohužel, v tomto případě není možné vyhovět tvému odvolání. Sám zajisté víš, v jakém měřítku jsi daná pravidla porušil, proto jistě respektuješ toto rozhodnutí.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP