Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

žádost o unban lexiS [Zamítnuto]

LexiSLexiS Člen
upraveno 23. November 2020 v Archiv

Discord přezdívka: lexiS

Discord ID: #6547

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/pokhead

Důvod vedoucí k udělení postihu: NonRP driving, mixing, metaGaming

Datum udělení postihu: někdy na začátku roku

Datum expirace postihu: nikdy

Obhajoba:

Zdravím všechny členy SWRP Staff týmu a členy komunity portálu. Předem se chci omluvit za moje bývalé chování a kazení hry ostatních hračů. Vím že jsem provedl hodně veliký chyby a taky souhlasím z následkem ale uběhla delší doba a taky už jsem naErpil dost na jiných serverech a už mám více zkušeností. Tak si myslím že bych mohl dostat unban. Na váš server jsem přišel protože jsem si chtěl zaerpit jenže jsem byl paličatý a nedodržoval pravidla, protože jsem myslel že na to nikdo nepřijde a proto se chci za sebe omluvit a chtěl bych prosím požádat o poslední šanci na váš server. Protože to chci napravit, chci normálně RPit na nejlepším serveru. Vážně přísahám že už neudělam nic proti pravidlům. Tak prosím a žádám o unban a věřte mi že využiju každičkou šanči kterou dostanu :) S pozdravem a děkuji za pochopení a čas. LexiS :)

Komentáře

• Zdravím tě, @LexiS,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @LexiS,

tvá obhajoba nás nepřesvědčila o tvé nápravě. Postih ti byl udělen za opakované porušování herních pravidel portálu SidewayRP.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.