žádost o unban lexiS [Zamítnuto]
Discord přezdívka: lexiS
Discord ID: #6547
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/pokhead
Důvod vedoucí k udělení postihu: NonRP driving, mixing, metaGaming
Datum udělení postihu: někdy na začátku roku
Datum expirace postihu: nikdy
Obhajoba:
Zdravím všechny členy SWRP Staff týmu a členy komunity portálu. Předem se chci omluvit za moje bývalé chování a kazení hry ostatních hračů. Vím že jsem provedl hodně veliký chyby a taky souhlasím z následkem ale uběhla delší doba a taky už jsem naErpil dost na jiných serverech a už mám více zkušeností. Tak si myslím že bych mohl dostat unban. Na váš server jsem přišel protože jsem si chtěl zaerpit jenže jsem byl paličatý a nedodržoval pravidla, protože jsem myslel že na to nikdo nepřijde a proto se chci za sebe omluvit a chtěl bych prosím požádat o poslední šanci na váš server. Protože to chci napravit, chci normálně RPit na nejlepším serveru. Vážně přísahám že už neudělam nic proti pravidlům. Tak prosím a žádám o unban a věřte mi že využiju každičkou šanči kterou dostanu :) S pozdravem a děkuji za pochopení a čas. LexiS :)
Komentáře
Zdravím tě, @LexiS,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @LexiS,
tvá obhajoba nás nepřesvědčila o tvé nápravě. Postih ti byl udělen za opakované porušování herních pravidel portálu SidewayRP.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP