Žádost o unban / zmenšení postihu - Gunndee [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Gunndee
Discord ID: #7673
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/deerby/
Důvod vedoucí k udělení postihu: NonRP injuries, NoFear, NVL
Datum udělení postihu: 17/11/2020
Datum expirace postihu: 28/11/2020
Obhajoba: Zdravím, tímto způsobem by jsem chtěl zažádat o unban nebo zmenšení postihu.
Ban mi byl udělej za NonRP injuries, protože jsem jel 70mp/h a ne-erpil jsem /do je v bezvědomí /do krvácí z hlavy. Neerpil jsem to, z důvodu že jsem měl zato že do vozidla nejde vidět jelikož mám na tom vozidle pure blacky a když má člověk pure blacky na CLSu tak tam vážně nejde vůbec vidět, a měl jsem v plánu erpit ty /do jakmile by mě viděli, protože taky se ne-erpí že má někdo v autě na zemi velkou zbraň dokud napřiklad do toho vozidla někdo jiný nenasedne.
K tomu že jsem ne-erpil fear by jsem se vyjádřil tím, že jsem měl AP pistoli včetně prodlouženého zásobníku a měl jsem u sebe M4, 3 lidi na mě mířili a jakmile na mě přestali mířit tak jsem využil situace a snažil se zachránit tím že je postřelím a že budou erpit injuries např že si lehnou na zem a mezi tím když jsem napsal sms ať mi někdo přijede na pomoc tak někdo ode mě přijede a tím pádem by jsem se zachránil - Takže tady se ten fear právě že erpil, protože jsem se bál co by mi mohli udělat a bál jsem se o své věci.
Podle mě je týden za tohle nepřiměřený trest
Komentáře
Kamo nie som adminom ale tato obhajoba je totalna blbost...pri vsetkej ucte k tebe
Neerpil som buracku lebo ved mam pure black okna....akoze chapes ze eRPenie ma kopirovat IRL zivot a situacie....cize ked to v 100km/h vpalis do dacoho tak kludne odides tym istym autom uplne v klude...hej? Druha vec...neerpil som to lebo ma neni vidiet..vratim sa k predoslemu...mas po napaleni v 100ke zopar zraneni ktore nie su uplme OK ale budes FIT pokial ta dakto nezbada...hej?
Kamo nechcem byt zly ale touto "obhajobou" si koledujes sice o prehodnotenie tvojho BANu ale ocividne nepoznas pravidla ked takto oponujes a mozes za neznalost pravidiel dostat naopak väčši postih...
O obhajove tvojho NonFearRP ani nejdem hovorit lebo ak ma napadnu traja ludia s M4-kami...hm aj keby prestanu na mna mierit tak som posraty za usami lebo raz automaticka zbran je automaticka zbran...akoze tvoje dovody...byt adminom (co sice nie som) odoberiem ti okrem ineho aj WL a dam ta urobit znovu komplet pohovor. A to by som bol dobrak na teba...inak by bol postih vacsi...
A ještě další věc, nevím proč to dáváš do sekce žádosti o společnost. Toto patří do žádosti o unban, ale to už ti ostatně řekne nejspíš A-tým sám.
Zdravím tě, @Gunndee,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Gunndee,
bohužel jsem se rozhodl nevyhovět tvému odvolání. Tvá obhajoba mne nepřesvědčila o tvé nápravě, jelikož si pravděpodobně nejsi vědom zač ti byla suspendace udělena.
Zároveň, ve tvé historii jsem nalezl velké množství nejen suspendací, ale také oficiálních varování. Délka suspendace je tedy naprosto adekvátní k tvému jednání.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP