Žádost o zkrácení banu [Zamítnuto]
Discord přezdívka: zouhy
Discord ID: #0615
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198279164880/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Fail RP - převod majetku po CK, managedoors po CK, hraní charakteru po CK
Datum udělení postihu: 10.11.2020
Datum expirace postihu: 10.12.2020
Obhajoba: Well na to co jsem udělal asi ani moc obhajoba není. Udělal jsem pár věcí kterých lituji a které se nedají nějak omluvit viz. to za co jsem dostal postih. 11 měsíců jsem tyto pravidla obhajoval a zastupoval je a teď jsem je porušil a dostal za to oprávněně postih. Každopádně bych rád zažádal aspoň o zkrácení jelikož je toto mé první prohřešení proti pravidlům SWRP. Jsem i rád, že jsem byl potrestán přeci jen jsem to v některých situacích docela přeháněl a některé věci si moc neuvědomoval. Proto jsem rád že proti mě bylo zakročeno.
Komentáře
Zdravím tě, @zouhyCZE,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @zouhyCZE,
tvému odvolání jsem se rozhodl nevyhovět. Tvé jednání bylo silně za hranou pravidel portálu SidewayRP a mohlo poškodit ostatním členům komunity herní zážitek. Zároveň, jakožto bývalému členu Staff týmu by ti mělo být skutečně jasné, že tvé jednání je dohledatelné a postihnutelné.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP