Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žadosť o unban - Nyunyu [Zamítnuto]

NyunyuNyunyu Člen
upraveno 29. November 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Nyunyu

Discord ID: #8906

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/nyuuuuunyuuu/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Trashtalk. Porušování komunitních pravidel

Datum udělení postihu: 13.3.2020

Datum expirace postihu: perma

Obhajoba: Ahoj, před pár měsíci mi byl zde na portálu SWRP odebrán přístup za mé nepřijatelné chování. Ban jsem dostala za porušení komutních pravidel SW, kvůli trashtalku na nejmenovanou osobu. Jednoho dne jsem měla už dost všeho a na plnou pusu jsem řekla co si o daném člověku myslím, za což mi byl také postih udělen. Moc dobře vím, čeho jsem se dopustila a také toho teď lituji, a tak píšu tuhle krátkou zprávu celému projektu SWRP.

Na serveru jsem erpila už téměř od jeho začátku. Poprvé jsem se připojila na rozmezí prosince 2019 a ledna 2020. Během doby, co jsem zde erpila jsem s nikým neměla problém a lidé na serveru mě měli rádi. Byla jsem členkou tehdejšího gangu Bloods a následně i členkou gangu Vagos. Myslím si, že moje rp bylo kvalitní a nedělala jsem žádné větší chyby. Jsem poměrně výbušná osoba, ale to o mě každý ví, a tak jediné problémy co jsem zde měla byly menší IC hádky, ale nic vážného, tyto hádky nikdy nevzešli z OOC ani do něj.

Rpila jsem téměř 3 měsíce vkuse, a tak jsem po nějaké době začala být z RP unaevná. Byla jsem čím dál tím více napjatá a rp mě v tu dobu celkově omrzelo, a tak jsem začala dělat chyby. Vzhledem k mému vysokému postu ve frakci, jsem si nemohla dovolit nebýt aktivní, protože na mě spoustu lidí spoléhalo a bavilo je to semnou. Jednoho velmi nepříznivého dne (13.3.2020) jsem se vytočila, ale bylo to asi kvůli nějaké prikotině, páč si už za boha nemohu vzpomenout proč. Nepamatuji si, co přesně jsem říkala, ale pár sprostých slov vůči poškozené padlo, avšak spor byl vzájemný. Jsem si vědoma své chyby co se týče porušení komunitních pravidel projektu SWRP a mrzí mě, že tak zbytečná hádka vyústila v ban.

Nyní po pár měsících ‘‘zotavování‘‘ jsem se rozhodla přijít rpéčku znovu na chuť a začít vše od znova. Nová postava, noví lidé a nové rp, které by mě mohlo zase začít bavit. Během těchto několika měsíců jsem měla spousty času na to nad RP přemýšlet, a tak již mám vymyšlenou postavu novou s docela spicy lorem, nejspíše bych se orientovala k PD jednotkám. Žádám vás tedy prosím o zvážení zrušení, či případného zkrácení mého trestu, který mi byl udělen za trashtalk, protože vím že znovu stejnou chybu neudělám.

Touto zprávou se tedy VŠEM projektantům, hráčům a poškozeným omlouvám za mé předešlé nepřijatelné chování. Slibuji, že se to znovu nestane.

S pozdravem, nyu-nyu. <3

Komentáře

• Zdravím tě, @Nyunyu,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Nyunyu,

odvolání není možné schválit, neb se jedná o kopii již jednou zamítnutého odvolání. Zároveň, díky použité stylistice ve tvé obhajobě si nejsem jist, kdo je pravým autorem.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.