Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - M1ask [Zamítnuto]

M1askM1ask Člen
upraveno 29. November 2020 v Archiv

Discord přezdívka: M1ask

Discord ID: 7738

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/m1ask/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Několikanásobné porušení pravidel, FailRP a lhaní staffu

Datum udělení postihu: Bohužel moc si to nepamatuji, ale bylo to mám pocit před půl rokem

Datum expirace postihu: 03.06.2021

Obhajoba: Zdravím všechny, je to již nějaká doba co jsem dostal svůj poslední ban. Byl to permanentní ban, ale po odvolání jsem dostal ban na 1 rok. Od mého odvolání uběhlo půl roku a furt mám tu chuť RPit na Vašem porátalu. Plně si uvědomuji svých chyb co jsem na portálu způsobil, bohužel těch chyb bylo hodně. Rpčko už mi dost chybí a rád bych znovu začal RPit na portálu SW. Tímto bych Vás chtěl požádat o unban na porátalu SW. Za ten půl rok co jsem si odpykával svůj trest si myslím, že jsem změnil a začal se dost poučovat se svých chyb. Ještě jednou bych Vás chtěl moc požádat o vyhovění mé žádosti.

Přeji příjemný zbytek večera.

S pozdravem,

M1ask

Komentáře

• Zdravím tě, @M1ask,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• FinalSequenceFinalSequence Management
    upraveno 29. November 2020

Zdravím tě, @M1ask,

tvůj permanentní postih byl zkrácen do data, které je uvedeno ve tvém odvolání. Bohužel toto rozhodnutí je finální a není možné se odvolat vůči již jednou odvolanému případu.

Odvolání je zamítnuto.

Podání odvolání v rámci tohoto případu již není možné.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.