Žádost o UNBAN - Wagy [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Wagy
Discord ID: #0759
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/mwagyv1
Důvod vedoucí k udělení postihu:
Toxicitu a nežádoucí mluvení v rámci komunity, nepovolená korupce, Mix
Datum udělení postihu: 14.10.2020
Datum expirace postihu: Nikdy
Obhajoba:
Zdravím všechny,
Chtěl bych se omluvit za své chování vůči celé komunitě SideWay. Samotnému by mě vadilo kdyby se ke mě někdo tímto způsobem choval, či k někomu jinému. Není úplně fajn, abych přenášel svoji naštvanost ooc do IC a obráceně, svoji mentální úroveň jsem již zlepšil a chtěl bych se ještě jednou dostatečně omluvit. Žádal bych o zkrácení banu abych se na server mohl vrátít. Mohu Vám slíbit, že toto chování se již NIKDY nebude opakovat a budu dále RPit jak nejlépe umím. Každopádně budu respektovat jakékoliv Vaše rozhodnutí. Jelikož mám na serveru dosti známostí a dost dobrých kamarádu, tak bych se doopravdy chtěl vrátit. Jak jsem již napsal, chtěl bych se tedy ještě jednou dostatečně omluvit Vám všem, ale především Majkolinovi a Rohlíčkovi ke kterým jsem se nechoval úplně hezky.
Přeji Vám všem, krásné prožitý Vánočních svátků a štastný nový rok.
Snad se na serveru se uvidíme a budeme si moct zaerpit.
s Pozdravem Wagy :)
Komentáře
Zdravím tě. @mWagy,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @mWagy,
sám jistě chápeš, že tvé vyjadřování bylo silně explicitní. Chápeme, že jsi mohl jednat v afektu, ovšem takové jednání je striktně zakázáno a trestáno až permanentní suspendací. Délka tvé suspendace je tedy zcela adekvátní k tvému prohřešku.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí dvou kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP