Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o UNBAN - Wagy [Zamítnuto]

mWagymWagy Člen
upraveno 2. December 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Wagy

Discord ID: #0759

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/mwagyv1

Důvod vedoucí k udělení postihu:

Toxicitu a nežádoucí mluvení v rámci komunity, nepovolená korupce, Mix

Datum udělení postihu: 14.10.2020

Datum expirace postihu: Nikdy

Obhajoba: 

Zdravím všechny,

Chtěl bych se omluvit za své chování vůči celé komunitě SideWay. Samotnému by mě vadilo kdyby se ke mě někdo tímto způsobem choval, či k někomu jinému. Není úplně fajn, abych přenášel svoji naštvanost ooc do IC a obráceně, svoji mentální úroveň jsem již zlepšil a chtěl bych se ještě jednou dostatečně omluvit. Žádal bych o zkrácení banu abych se na server mohl vrátít. Mohu Vám slíbit, že toto chování se již NIKDY nebude opakovat a budu dále RPit jak nejlépe umím. Každopádně budu respektovat jakékoliv Vaše rozhodnutí. Jelikož mám na serveru dosti známostí a dost dobrých kamarádu, tak bych se doopravdy chtěl vrátit. Jak jsem již napsal, chtěl bych se tedy ještě jednou dostatečně omluvit Vám všem, ale především Majkolinovi a Rohlíčkovi ke kterým jsem se nechoval úplně hezky.

Přeji Vám všem, krásné prožitý Vánočních svátků a štastný nový rok.

Snad se na serveru se uvidíme a budeme si moct zaerpit.

s Pozdravem Wagy :)

Komentáře

• Zdravím tě. @mWagy,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @mWagy,

sám jistě chápeš, že tvé vyjadřování bylo silně explicitní. Chápeme, že jsi mohl jednat v afektu, ovšem takové jednání je striktně zakázáno a trestáno až permanentní suspendací. Délka tvé suspendace je tedy zcela adekvátní k tvému prohřešku.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí dvou kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.