Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban Evžen [Schváleno]

EVGENEVGEN Člen
upraveno 10. December 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Evžen

Discord ID: 4951

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198237411742/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Adversiting v PM

Datum udělení postihu: 6/2019

Datum expirace postihu: Nikdy / Perma banned

Obhajoba: Zdravím Vás všechny, co tuto žádost o unban čtou a strácejí tímto zbytečná čas, který je možný investovat do vývoje serveru nebo něčeho jiného. První objasním to, jaký mám ban. V roce 2019, na přelomu 2. a 3. kvartálu mi byl udělen ban, s expirací určenou na nikdy. Ban byl udělen za adversiting který bezproblému přiznám a nebudu zde chodit okolo horké kaše a sdělím zde vše na rovinu.

V první řadě se zde všem omluvím. Omlouvám se osobě, které jsem poslal odkaz a jiný discord server, omlouvám se adminům, kteří tento přestupek museli řešit, omlouvám se majiteli tohoto serveru, omlouvám se develperům tohoto serveru a omlouvám se taktéž projeck managerům za to, že jsem tento projet mohl pošpinit jednou pitomou zprávou. Omluva taktéž patří bývalému WL testerovi Shoovi, který mi dělal WL zbytečně, parotože jsem byl následně permanentně zabanován jak na sociální síti Discord tak na FiveM.

Dopustil jsem se neomluveitelné chyby kterou byl adversiting. Jedná se o jedno z nejzávažnějších porušení pravidel které je, mohl jsem tím odlákat plno lidí od serveru a aktuálně si již uvědomuji , jaké to mohlo mít následky.

Postih mi byl udělen již před delší dobou, přesněji rok a půl. za tuto dobu jsem již o unban žádal, který mi ovšem nebyl schválen co plnohodnotně respektuji ale přišel jsem sem, abych to zkusil znovu.

Chtěl bych tuto komunitu obohatit o další osobu, kterámá za sebou již nějaké RP a zkusit se zde začlenit mým specifickým RPéčkem. Myslím si, že každý má něco do sebe, každý má nějaký styl RP, každý umí RPit něco nějak jinak, každý to může RPit jinak. Proto bych se rád pokusil o to, zkusit se zde ukázat a podívat se na RP lidí z další komunity lidí, o kterou prozatím nic nevím. Taktéž poslední dobou ztrácím možnosti RPení nma konkurenčních serverech. Přestává mě to bavit tam, kde je někdo schopen do voicu říct hele můžu OOC ? Chtěl bych se zde vrátit a rozjet takové RP, které nejlépe umím.

V momentě, kdy jsem se tohoto přestupku dopustil jsem si bohužel neuvědomoval to, co by toto jednání mohlo způsobit a poslední rok toho opravdu lituji. Za posledí rok jsem toho zažil hodně ale nenastal den, kdybych si nevzpoměl na to, že si zde chci jednou zahrát a na to, že je mi líto toho, co jsem udělal.

Aktuálně to dospělo do takové fáze, že jsem si řekl že se pokusím žádost o unban sepsat znovu. Za tu dobu jsem nabral nespočet zkušeností, začal respektovat nespočet lidí za to co dokázali, jehož součástí je celá tato komunita. V momentě kdy jsem nabral dostatečné seběvědomí jsem si řekl, že nikdy není zbytečné se pokusit, dostat druhou šanci. Svojí první šanci jsem promrhal absulutním způsobem který by plno lidí neomluvilo. Upřímě, já osobně jsem do nějaké doby nerad dáíval druhé šance lidem, kteří mě nějakým způsobem naštvali nebo jinak urazili ale postupem času a postupem toho, jak se můj věk zvyšoval jsem začal zjištovat to, že plno lidí je schopno v momentě kdy dostane druhou šanci jej využít na 100% a tímto člověkem bych se rád stal i já.

Naprosto porozumím momentu, kdy nebude moje žádost přijata a budu respektovat ty, kteří se rozhodli že jej nepřijmou z toho důvodu, že jsem se dopustil opravdu razantní chyby a promrhal svou první a dost možá poslední šanci.

Lidi kteří kdekoli zastávají pozice v A-Teamu, WL testerů a Developerů začínám čím dál tím více respektovat z toho důvodu, že jejich práce není jednoduchá a v momentě kdy jej dělají, tak jej v mnoha případech dělají dobrovolně. V mnoha případech ělají dobrovolně to, že se starají o server z komunitní strany, z developerské strany, starají se o finance serveru čtou různé žádosti o unban, provádějí WL testování, procházejí formuláře a mnoho dalšího. Tito lidé mají z mojí strany neuvěřitelný respekt z toho důvodu., že to v mnoha případech dělají zadarmo a v momentě, kdy to nedělají zadarmo, tak to neznamená, že nemají ten respekt. Mají odemne ještě větší respekt protože byli schopni se dostat tak daleko, že dostávají zaplaceno za věci, po kterých lidé touží je dělat.

V momentě kdy by mi měl být udělený unban, tak už bych se nikdy nedopustil takovéhle ani nějaké jiné chyby. Snažil bych se být community-friendly a určitě by se nestalo něco podobného, co se stalo před rokem a půl.

PS: Žádost o unban píši již po 2. za poslední dva dny z toho důvodu, že v momentě kdy moje žádost zevčera nabyla něco málo přes 20 zhlédnutí byla bez udání důvodu odstraněna.

Předem děkuji za projednání této žádosti o unban.

S potřesením pravice zdraví a děkuje,

Evžen

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.