Žádost o zrušení či zkrácení doby banu [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Casper
Discord ID: 2372
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198820209446/
Důvod vedoucí k udělení postihu: MIXING
Datum udělení postihu: 11.12.2020 - 0:15
Datum expirace postihu: 14.12.2020 - 0:15
Obhajoba:
Zdravím,
chtěl bych se odvolat k mému postihu za údajné porušení pravidla “MIXING“. Jednalo se o situaci kdy jsem kickl hráče z frakce MSB. Hráče jsem kickl z OOC důvodu, jelikož ho lidi v této frakci neměli rádi a nechtěli s ním nadále RPit. Na toto téma proběhlo na frakčním Discordu hlasování, kde si následně a jasně členi odhlasovali že tam tohoto hráče nechtějí. Následně jsem hráčovi nabídl aby si podal ticket na tuto situaci, abychom se vyvarovali porušení pravidla “MIXING“. K zasažení do RP nedošlo, hráč od doby co jsme řešili tento problém, neeRPil danou postavu, tím pádem jsem do IC RP nezasáhl.
Jelikož jsem se chtěl se Staff Teamem poradit aby nedošlo k porušení tohoto pravidla, a místo toho jsem za to dostal BAN, mi přijde celkem neadekvátní, a nepochopil jsem princip tohoto banu.
Předem díky za odpověď, a doufám že se tato situace vyřeší v klidu a bez problémů.
S pozdravem,
Casper.
Komentáře
Zdravím tě, @Casper,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Casper,
Na základě tvého odvolání jsme dospěli k názoru, že tvá žádost bude zamítnuta. Snaha o vysvětlení dané situace zřejmě nepadla na úrodnou půdu. Pokusím se tedy ve zkratce shrnout o co šlo a zač ti byl trest udělen.
Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixing
Na základě OOC rozhodnutí jsi chtěl zasáhnout do IC světa vyloučením daného hráče z gangu. Toto vše si inicializoval z postavení nového člena gangu, který s danou osobou neměl doposud navázanou jakoukoliv interakci a nikdy se s ním nepotkal. Zde se tedy jedná o mixing OOC hlasování do IC.
Dále jsi uvedl, že si dané osobě nikdy nepsal, že si má smazat postavu a že si chtěl vše řešit pomocí Staff týmu aby si tomuto předešel.
Zde si se dám usvědčil ze lži. Kdy si ty sám danému hráči napsal cituji: Smaž si postavu a běž si svojí cestou. GL z MSB máš kick.
A na to si ho následně vyhodil z daného discordu. Nehledě na to, že IC se nic neodehrálo a hráč danou postavu aktivně hrál.
Do budoucna tedy doporučuji se zamyslet nad tím jakým způsobem s hráči jednáš. Toto není správná cesta a jedná se o porušení pravidel. Pokud se chceš dané osoby v rámci své frakce zbavit, tak je potřeba tuto věc odehrát IC.
Odvolání je zamítnuto.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP