smash - odvolanie k unbanu [Schváleno]

Discord přezdívka: smash?
Discord ID: #8337
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/sebastiansmash/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Porušovanie komunitných pravidiel
Datum udělení postihu: Nedokážem dohľadať presný dátum, no je to viac než rok.
Datum expirace postihu: -------
Obhajoba:
Vzhľadom na moju predošlú žiadosť, ktorá bola zamietnutá 28. septembra. Som sa rozhodol že to skúsim ešte posledný krát, kedže sa hovorí že do tretice všetko dobré.
Kedže moja predošlá žiadosť o unban bola extrémne rozsiahlá a za väčšinou ak nie za všetkým si stojím stále, tak sa pokúsim udržať túto žiadosť krátku a stručnú.
Od zamietnutia poslednej žiadosti som nepôsobil v fivem komunite, kedže bola pauza potrebná. Ubehli už skoro 3 mesiace a popravde mi to RP trochu chýba. Tu sa dostávame k tomu, že jediný aktuálny server pre mňa, je práve Váš herný portál.
Kedže už za chvíľku bude nový rok, Vianoce, sviatky a všetko okolo, tak by som chcel požiadať o šancu začať u Vás s čistým štítom. Nežiadam o unban hned, ale ak by to nebolo možné, tak poprípade prísť k nejakému kompromisu, od nového roku, alebo od Vami určeného dátumu.
Stále ľutujem mojich predošlých akcií a práve aj preto som sa rozhodol nepôsobiť v fivem komunite v poslednom čase. Posledný týždeň som pozeral streamy ľudí z Vašeho herného portálu a veľmi sa mi pozdáva momentálne štádium RP. Stále platí to, že som ochotný pomôcť s vecami, v ktorých mám skúsenosti, či už právne, PS, 3d modely áut a podobne, ale to je asi vedlajšie, vzhľadom na to, kôli čomu mám postih banu.
Takže v zhrnutí, žiadam o možnosť pôsobiť na Vašom hernom portále, pomôcť udržovať zdravú komunitu a etický kodex a snažiť sa ísť neutrálnym príkladom, kde nebudem vytrčať a vystrkovať hlavu. Myslím že ubehol dosť dlhý čas, k tomu aby som mohol dostať šancu dokázať, že to myslím vážne a hlavne, neviem si predstaviť komu by som mohol mojim pôsobením vadiť, kedže sa snažím byť čo najviac neutrálny a tak isto, mi čas od fivem komunity dal dostatok priestoru k premysleniu mojich akcií, ktoré vyvolali určité reakcie. Tak isto neviem naozaj čo by som získal tým, že by som hovoril niečo negatívne, alebo niečo čo nieje v súlade s komunitnými pravidlami.
Samozrejme, pokiaľ by mi unban bol udelený, či už teraz, alebo v určenom dátume, tak počítam s tým že na mňa bude dohliadané a akýkoľvek malý priestupok bude smerovať k opätovnému banu. Tak isto viem, že to že by som dostal unban neznamená že si s Vami môžem zahrať, kedže by som aj tak musel prejsť formulárom, pohovorom apd.
Ak unban dostanem alebo nie, tak chcem vopred popriať všetkým pekné a šťastné sviatky a dúfam že budúci rok bude pozitívnejší po všetkých možných stránkach, vzhľadom na to, ako negatívny bol tento rok.
Pekný večer/deň.
Komentáře
Zdravím tě, @SebastianSmash,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @SebastianSmash,
po evaluaci jsme se rozhodli schválit tvé odvolání. Nadále ti doporučuji jednat pouze v souladu s pravidly portálu SidewayRP, neb další postih může být nevratný.
Odvolání je schváleno.
Join the SIDEWAYRP Discord Server!
https://discord.gg/swrpDěkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP