Mestský úrad - Lifeinvader (SCHVALENO)

Už pri zakladaní nášho mesta sme mysleli na úradne potreby našich občanov, preto v skorom veku nášho mesta vznikol Mestský úrad.
Pre každé jedno mesto je mestský úrad veľkým prínosom a hlavne neodmysliteľnou súčasťou mesta kedže mestský úrad najmä:
Zabezpečuje písomnú agendu orgánov mesta a orgánov mestského zastupiteľstva a je podateľňou a výpravňou písomností mesta,
zabezpečuje odborné podklady a iné písomnosti na rokovanie mestského zastupiteľstva, mestskej rady, komisií, mestských výborov,
vypracúva písomné vyhotovenia rozhodnutí mesta,
pripravuje návrhy nariadení a vykonáva nariadenia mesta, uznesenia mestského zastupiteľstva a rozhodnutia primátora mesta,
metodicky riadi a kontroluje činnosť rozpočtových a príspevkových organizácií pri čerpaní prostriedkov z rozpočtu mesta.
Menší príbeh o histórii nám porozpráva Miroslav Grey:
,,Každý občan bol spokojný, že mesto ide s dobou už od útleho veku.
Budovu mestského úradu mohol každý obyvateľ iného mesta len závidieť, zatiaľ čo ostatné mestá mali na ich dobu staromódne budovy tak naše mesto nie! Naše mesto napredovalo a budova bola najkrajšia široko-ďaleko.."
"Ako som spomenul skôr, tak budovu nám závideli obyvatelia nemenovaného mesta a preto sa rozhodli, že na našu budovu spáchajú atentát v podobe výbuchu bomby. Podarilo sa im zničiť najkrajší Mestský úrad a pri atentáte zomrelo tak 32 ľudí..nech im je zem ľahká."
Prikladám sem poslednú odtrhnutú stranu z novín:
,,Pohľad na tu budovu bol neskutočný, tak reálny a pri tom tak neuveriteľný.. Do dnes na ten posledný pohľad nezabudnem, keď budova zhorela na popol.
Ak dovolíte teraz predám slovo môjmu synovi ktorý preberá mestský úrad a navrhuje jeho stavbu."
,,Ďakujem Tati, rešpektujem čo si si prežil a určite to musel byť nepríjemný pohľad na to všetko."
,,Určite ma väčšina z Vás pozná pod menom Nicolas Grey, som bývalý kapitán policajnej stanice a je mi cťou, že môžem prebrať na starosť Mestský úrad.
Chcem aby náš úrad bol znova ten najkrajší! Chcem aby bol najmodernejší!
Urobím všetko preto aby sme šli s dobou a aj v tomto roku aby sme dokázali byť najmodernejším mestským úradom široko-ďaleko. Preto z moci mne zverenej pomenúvam tento mestský úrad Lifeinvader a navrhujem urobiť tak moderný interiér a exteriér, že nám budú zavidieť nie len v okolí ale, že nám bude závidieť celý svet!"
,,Budeme organizovať rôzne akcie, eventy, zrazy, koncerty, festivaly a všetko od výmyslu sveta!"

Staráme sa o mestské udalosti, to znamená, že organizujeme festivaly, koncerty, rôzne podujatia, eventy.
Prenajímame si security, catering atd.
Riaditeľ Lifeinvaderu - Nicolas Grey
Manager Lifeinvaderu - Tomáš Procházka
Sekretár/ka riaditeľa - Hľadá sa
ITčkár - Hľadá sa
Úradný pracovník - Hľadá sa
Komentáře
Myslis, ze mestsky urad v LS(LA) jezdi v techto autech?
Je to súkromná frakcia a na eventy predsa nebudeme jazdiť v rozbitých autách, toľko k tomu, že riaditeľ a manager si šoferujú v LA ešte lepšie autíčká.
Každopádne je to vaše rozhodnutie či sa to schváli, ja by som mal záujem o frakciu s týmito autami.
Tak i tak bych to viděl na nějaké amerciké auta pro normální pozice
Tak chcel by som ponúknuť ľudom čo by pracovali s nami auta tohto typu kvôli motivácii.
lifeinvader nikdo uz nevlastni muzes prosimte prestat psat sve zbytecne komentare kdyz o tom nic frybbi nevis dekuji
> lifeinvader nikdo uz nevlastni muzes prosimte prestat psat sve zbytecne komentare kdyz o tom nic frybbi nevis dekuji
Tak sorry ze jsem myslel ze furt je a ty hned do mě jedeš že pišu sračky tak jako to není moc v poho
Liveinvader majitel je pořád Dedpuul.. A o akce
se snažíme,ale když tam nikdo nikdy nepřijde tak to ztrácí pointu.. Vždycky jsme na těch akcích byly max v 6-7 ale to jsme byly všichni co se jenom známe a nikdo jinačí..
@Guardyy Ja vím každy den děláte akci to můžu dosvědčit, protože ste to dělali s náma mechaniky byli to tuning srazy atd to je fakt ale lidi tam prostě nechodili
-1 Nemusíte brát frakce ostatním za to že lidi o akce který občas dělaj nemaj lidi zájem... Platit 100k za letiště a podobný sračky když ještě nikdo nepřijede se jim ani nedivím že to moc nedělaj
Ale o to nejde,když už o to tak touží tak jím ho klidně dáme,ale né zadarmo,chceme nějaké peníze když už jim to budeme dávat...Nebudeme dávat jen tak někomu LIV zadarmo
-1 Majitel LifeInvaderu jsem já
O akce se snažim ale nikdo tam nechodí
A když už tu je zrovna 1g tak tebe jsem na žádný akci v životě neviděl
Stačí se třeba zeptat jestli ho někdo vlastní a dostali by jste odpověd ANO nebo NE 
O zadne akci jsem neslysel pres dva tydny, naposled 4 zari od stumbika drag zavod asi bych rekl ze kdyz tam jezdi tak malo lidi tak je chyba v tom ze to neumite propagovat a treba by to chtelo byt i trosku originalnejsi kdyz to ctu delali jste jen tuning sraz co byt trosku originalnejsi a vymyslet i neco jineho ? ale jinak jsem rad ze delate akce o kterych vlastni nikdo nejspis nevi proto tam mozna mate i tak malo lidi
> O zadne akci jsem neslysel pres dva tydny, naposled 4 zari od stumbika drag zavod asi bych rekl ze kdyz tam jezdi tak malo lidi tak je chyba v tom ze to neumite propagovat a treba by to chtelo byt i trosku originalnejsi kdyz to ctu delali jste jen tuning sraz co byt trosku originalnejsi a vymyslet i neco jineho ? ale jinak jsem rad ze delate akce o kterych vlastni nikdo nejspis nevi proto tam mozna mate i tak malo lidi
Chapu že jsou to akce dokola jenže oni prý nemají v LIV skoro žádné peníze na pronájmutí letiště atd, proto dělají jen tuning srazy, ktere vždy oznámili do blackmarketu a myslím si že určitě začnou dělat i jiné akce třeba koncerty a další akce
A muzete mi vysvetlit proc MESTSKY URAD - LEGALNI FRAKCE, ktera porada legalni akce pise oznameni o akci do blackmarketu wtf ? to ti jako prijde normalni me teda moc neprijde mi ze ve meste kde ziju mestsky urad kdyz porada akci pise to nekde do blackmarketu znova rikam WTF !?
prodavaji to za 200k s 0 v rozpočtu
200k je cena kterou michal označil za nejnižší cenu prodeje takže 200k je malo a to že si vzali peníze tak to nechapu no