Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban #5 [DC] [Zamítnuto]

LivingLegendLivingLegend Člen
upraveno 16. December 2020 v Archiv

Discord přezdívka: L I V I N G L E G E N D

Discord ID: #5321

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198361857943/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Nerespektování členů Staff týmu [Discord]

Datum udělení postihu: 6.May

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Dobrý den, před více než půl rokem sem u vás dostal permanetní ban na discordu, momentálně teď už vím, co si dovolit můžu, a co ne..

Byl bych rád, kdyby jste mi to prominuli, nikdy sem u vás žádný postih neměl, a po déle než půl roce si uvědomuji, co jsem spáchal za blbovinu.

Každý den sem u vás erpil, a strašně mě mrzelo když sem dostal u vás na serveru 30ti denní ban, potom se to šlo řešit na discord, Zouhy se ke mně choval arogantně, tak sem vybouchl a vrátil sem mu to..

Bohužel sem proti Zouhymu na nižším postu, a taky sem na to doplatil, ale jak říkám, po tom půlroce si uvědomuji všechno mé zlé jednání, a opravdu vám slibuji, že se to nadále nebude opakovat..

Jak se říká, chybami se člověk učí, tak by jste mi mohli dát alespoň jednu šanci na to, to všechno napravit.

Skoro každým dnem sleduji streamery, jak u vás na serveru stále hrají, a strašně mi to chybí...

U vás bylo RP úplně nezapomenutelné, a strašně na úrovni, kam se hrabou ostatní servery.

Kdyby mě to nemrzelo, a svou chybu bych si neuvědomil, nepsal bych si už na po 3. ticket :(.

Tímto se vám už po několikáte omlouvám, a byl bych rád, zda-li je to možné, mi prominuli mé špatné chování.

Omlouvám se, že se stále opakuji, ale fakt mě to mrzí..

Rád bych si na vašem serveru zaerpil jako dříve.

Přeju hezký zbytek dne.

LivingLegend

Komentáře

• Zdravím tě, @LivingLegend,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @LivingLegend,

tvému odvolání nemohu vyhovět, neb poslední tři odvolání jsou kompletně stejná, tedy zkopírovaná.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.