Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení doby penalizace (Casper) [Zamítnuto]

CasperCasper Člen
upraveno 16. December 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Casper

Discord ID: 2372

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198820209446/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Porušení pravidla “Toxicita & šikanování“

Datum udělení postihu: 15.12.2020

Datum expirace postihu: 31.12.2020

Obhajoba: Zdravím celý A-Team a management herního portálu SWRP!

Chci se odvolat vůči mému postihu za Toxicitu a šikanu hráče součástí komunity SWRP.

Jednalo se o sešlost všech gang frakcí ze serveru SWRP. Tuto sešlost pořádal hráč/streamer Gunndee na svém streamerském Discordu. Jednalo se o meeting všech lidí co RPí Gang na serveru SWRP. Zpočátku probíhala porada v pořádku, domlouvali jsme se společně na bodech které chceme změnit u GangRP na serveru. Probíhalo pár hlasování, následně jejich schvalování. Každý se ke každému návrhu vyjádřil a následně přenechal slovo dalším kteří by se chtěli vyjádřit také. Porada probíhala stále v pořádku, následně se napojil hráč, na kterého byl tento “trashtalk“ mířen. Hráč se připojil, začal kritizovat RP gang frakcí na serveru SWRP které tam byli. Porada probíhala tak že většinou mluvil “BOSS“ či vybraný hráč z frakce. Následně se tyto osoby začali vyjadřovat ke kritizovanému názoru dané osoby. Během pár minut se z porady stal jeden velký hlučný dav, hráči se začali hádat s danou osobou. Následně se k tomu vyjádřil člen který už nepatří k herní komunitě portálu SWRP. Hráč se začal hádat s danou osobou, následně se přešlo z tématiky RP do tématiky reálný život. Obě dvě osoby se začali hádat, následně se k tomu připojilo pár hráčů kteří byli součástí porady.

Jak jsem již psal, na poradě bylo hlučno, lidi se překřikovali a nešlo absolutně nic slyšet, já osobně jsem se celé situaci smál. Podotýkám “situaci“ a nebyl to posměch mířený na danou osobu či na někoho jiného. Myslím si že i kdybych se tuto situaci pokoušel zastavit, nebylo by mi to k ničemu, protože v tu dobu nikdo nevnímal nic jiného než své vlastní slova a myšlenky. Byl to obyčejný posměch nad nesmyslnou situací která neměla absolutně žádný význam ani kladný závěr.

Tímto odvoláním se chci omluvit celému Staff Teamu a celé komunitě SWRP, za tuto nesmyslnou situaci, a na závěr za porušení tohoto pravidla. Pokud možno tak i osobě na kterou byl údajně mířen všechen trashtalk či posměch.

S pozdravem a popřáním příjemných svátku,

Casper 👻

Komentáře

• Zdravím tě, @Casper,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Casper,

tvé odvolání jsem prošetřil společně s dalšími členy SWRP týmu a rozhodli jsme se jej zamítnout. Postih, který ti byl udělen je naprosto adekvátní k tvému prohřešku.

Explicitní jednání je vysoce proti zásadám a komunitním pravidlům portálu SidewayRP a takové jednání vede k vysokým postihům.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.