Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban/zkrácení banu - zety.#2958 [Zamítnuto]

ZetyZety Člen
upraveno 16. December 2020 v Archiv

Discord přezdívka: zety.#2958

Discord ID: 255371444718927882

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/zetyyy/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Ve voice chatu, údajná "toxicita"

Datum udělení postihu: 15.12.2020

Datum expirace postihu: 4.1.2021

Obhajoba: Zdravím Staff a Management, Michala. Rád bych se vyjádřil k celé téhle situaci motající se okolo Paule, Migyse. Celá tahle situace se odehrávala ve chvíli, kdy jsem byl připojený k discord roomce na serveru Gundeeho, tedy discord server který nespadá pod portál SWRP. Při celé této situaci, při které se odehrávaly nějaký hroty, jsem byl mutlý a mezitím co si řešili svoje věci ve voice roomce jsem se do toho vůbec nezapojoval. Poté, co se MigYYYs odpojil z roomky, jsem se odmutnul a sledoval jak si paul píše s migym PMky. Za celou tuto dobu, jsem zmínil pouze jednu věc a to když paul vyhledal v gifech "migyys" a já jsem spatřil auco** gif tak jsem řekl paulovi, aby mu to poslal ale on tak neudělal. To byla vlastně jediná věc, kterou jsem udělal. Potom, co se připojil MigYYYs jsem se mutnul a nechal jsem je řešit jejich situaci a nemotal jsem se do toho jelikož jsem si mutnul mikrofon. Tuto situaci jsem neřešil jelikož mi to nepřišlo jako pod portálem SWRP, jelikož to ani pod tím portálem nebylo. Vlastně kvůli tomu jsme šli i na jiný server, aby se tady žádná toxicita nemusela řešit a tohle jsme nečekali. Za mne je tento trest příliš přísný, vzhledem k tomu že jsem zmínil pouze 3 slova které nebyla toxická vůči nikomu, protože se tak ani nekonalo. Taky vzhledem k tomu, že jsem měl pouze 1 warn za toxicitu a myslím si, že 21 dní neodpovídá vůbec tomuto trestu. Opravdu si myslím, že sdělení 3 slov když to v tu chvíli nebylo na nikoho mířeno, neni příslušný trest.

Zety.

Komentáře

• Zdravím tě, @Zety,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Zety,

tvé odvolání jsem prošetřil společně s dalšími členy SWRP týmu a rozhodli jsme se jej zamítnout. Postih, který ti byl udělen je naprosto adekvátní k tvému prohřešku.

Explicitní jednání je vysoce proti zásadám a komunitním pravidlům portálu SidewayRP a takové jednání vede k vysokým postihům.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.