Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení postihu/Žádost o unban [Zamítnuto]

ThenatalkaThenatalka Člen
upraveno 23. December 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Natalie

Discord ID: #3333

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198119958691

Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixing a nabádání k metagamingu

Datum udělení postihu: 16.12 - 17:30

Datum expirace postihu: 24:12 - 17:30

Obhajoba: Zdravím celý SWRP Tým.

Tímto příspěvkem se k vám obracím s žádostí o zkrácení nebo zrušení mého postihu.

Dnes jsem byla zavolána do live staffu s tím že mi bylo sděleno co jsem udělala špatně.

Šlo o situaci , kdy jsem komunikovala přes discord formou IC emailu ohledně koupě auta.

Tuto konverzaci jsem následně chtěla poslat do našeho frakčního discordu protože se jednalo o ''koupi auta'' které bylo odcizeno jednoho z našich mechaniků v dílně, tudíž jsme dotyčnou osobu chtěli okrást. S daným člověkem jsem si psala pouze IC emaily o čase, místě srazu a podobné věci s tím autem, poté na mě osoba začala tlačit časově a já mu ic emailem vyjádřila že nemohu dorazit teď do města, poté jsem napsala ''OOC'' pod naši ic komunikaci aby bylo jasné že se bavíme o ooc věci a ne ic, napsala jsem tam že musím jít do obchodu,uvařit si a tak podobně. (Chtěla jsem tomu klučinovi napsat prostě důvod proč teď nemužu napojit fivem. )

S tím že poté OOC části jsme si psali další IC emaily. Toho klučinu jsem nijak nechtěla ovlivnit tím že mám nějáké povinnosti což jsem mu oocčkově napsala, jen mi přišlo na místě prostě odůvodnit to proč nemohu v danou chvíli napojit rpčko a řešit to rovnou.

Tuto konverzaci jsem poté chtěla zaslat do toho ic-darkchatu na náš frakční discord, jenomže jsem si neuvědomila že tam je i ta OOC část , zkopírovala jsem celou konverzaci a odeslala jí do Ic-darkchatu na frakčním discordu, s tím že mě jeden z lidí co tam jsou taktéž zastavili ohledně toho že tam je něco co tam nepatří, v prvních pár vteřinách jsem si to neuvědomila, ale než jsem stihla zprávu opravit, někdo jí vymazal aby nevznikl mix. Aby si prostě lidé nemixli ooc s ic. O mixing jsem se za žádnou cenu nepokoušela a o nabádání k metě také ne.

Jenomže to asi nepomohlo a byl mi i přes to že to byl nechtěný omyl dán postih v podobě 8mi denního postihu.

Situaci jsem se snažila vysvětlit co nejjasněji, ale na to mi bylo řečeno že už jsem měla 2 warny a postih je tím pádem na místě a že stejně jednou na to dojde.

S rozsudkem a názorem staffu na tuto situaci se neztotožňuji ale naopak to respektuji a vím že se všemi jednají narovinu a fér.

Děkuji za přečtení tohoto příspěvku a případné vyřešení. S přáním hezkého večera , Natálie.

Komentáře

• Zdravím tě, @Thenatalka,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Thenatalka,

informoval jsem se u kolegů o daném případu a neshledal jsem v jeho řešení jakoukoliv procesní chybu. Postih je tedy právoplatný a k jednání adekvátní. Skutečně se jednalo o porušení pravidel a mohlo tak dojít k dezinformování ostatních osob.

Odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.