Žádost o unban - SebySs<3.#1234. [Zamítnuto]
Discord přezdívka: SebySs<3.
Discord ID: #1234
Profil služby Steam: Již si nepamatuji, FiveM nějak moc od banu nehraji.
Důvod vedoucí k udělení postihu: Cheating.
Datum udělení postihu: 10.7.2021.
Datum expirace postihu: Nikdy, permanentní ban.
Obhajoba: Zdravím Vás,
tímto bych se chtěl vyjádřit k mému permanentnímu banu.
Dne 10.7.2020 jsem byl permanentně zabanován na herním portálu SWRP.
Ano, tento ban byl zaviněn mou vlastní vinou, kterou přiznávám, ale rád bych Vám zde popsal mou backstory.
Začalo to jednoho krásného dne, kdy se objevila na jednom Discord serveru giveaway o lua executor, kterou jsem vyhrál. Můj kamarád v té době byl dev. na jednom server a tak mě poprosil zda-li bych mu nepomohl zlepšit anti-cheat, kývnul jsem na to. Executnul jsem menu a zkoušel různé blbosti na jeho serveru, což mě po nějakém čase zabanovalo. Uběhla tak hodinka až dvě testování a já jsem musel jít AFK, odpojil jsem se ze serveru a nechal jsem zapnuto FiveM v menu. Po nějaké době mého "AFKování" jsem se vrátil a chtěl jsem se připojit na SideWay. Pohodička, připojuji se, ale neuvědomuji si v té chvíli, že mám stále spuštěný executor, jelikož jsem nechal zapnuté FiveM. Anti-cheat na tomto portále udělal své a zabanoval mě za využívání programů třetích stran.
Ano, uvědomuji si svou chybu a vím, že využívání programů třetích stran je fakt nehorázná hloupost a asi si říkáte, jak jsem mohl něco takového udělat. Hold, člověk dělá chyby a chybami se učí, tato mě poučila dosti. Pokud mi bude odvolání zamítnuto, plně chápu Vaše rozhodnutí.
Děkuji Vám za dočtení tohoto odvolání a případného projednání, přeji Vám hezký zbytek dne.
S pozdravem,
SebySs
Komentáře
Zdravím tě, @SebySs241,
využívání programů třetích stran je vysoce neetické a zároveň porušující pravidla portálu SidewayRP. Bohužel, k připojení na portál s programem třetí strany ve tvém případě došlo. Jakýkoliv příběh předcházející tomuto aktu může být smyšlený a v rámci tvé obhajoby není ničím podložený.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP