Žádost o zkrácení penalizace. [Zamítnuto]
Discord přezdívka: David HD
Discord ID: #5798
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/davidlas223/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Combat Log & Využití bugu za svůj prospěch.
Datum udělení postihu: 25.12.2020
Datum expirace postihu: 25.1.2021
Obhajoba:
Zdravím,
Nechci nějakým způsobem obéhat kolem horké kaše, stalo se to že jsem jednou měl RP Akci kde se docela dost střílelo a já se dostal do bezvědomí poté co přijeli Policajti a já dal respawn objevil jsem se na motelu kde jsem následně vzal svojí AP Pistol a dal jsem jí do skladiště. Poté jsem z motelu vyšel a "rpil" jsem si nemocnici jak se má. Byl jsem také ve výslechovce. A Také jsem se poté v OOC přiznal pár lidem, kterým jsem se poté také omluvil.
Poté jsem tam měl ještě nějaký pohřešek za combat log když mně tasenuli PD před motelem. Střelili mně taserem a obuškem kde jsem skončil v bezvědomí po zvednutí pomocí medkitu jsem se objevil na pokoji v motelu na kterým jsem poté zůstal, do odjezdu PD samozřejmě PD odjeli hned poté co jsem vyšel z motelu protože měli "shots fired call". Sice v Live Staff Supportu jsem moc nevěděl o co se jedná dokud mi rohlíček neposlal klip ale přiznal jsem svou chybu. Sideway je fakt dobrý projekt. Na Sideway projektu se mi nejvíc líbí ta komunita a ta funkčnost. Měsíc je na mě fakt dost, a ten SideWay jsem zapínal každý den alespoň jednou kvůli tomu kolektivu a kamarádům. Nechci aby se toto opakovalo znovu a tím myslím svoje nedostatky a chyby protože ti lidé co tu jsou mi budou opravdu chybět dokud tahle obhajoba nebude schválená. Dotklo se mě to dost, a uvědomil jsem si že jsem nejen pohoršil svoje neadekvátní roleplayové myšlení ale také přidal práci managementu který na tom serveru fakt maká. Myslím si že po tomhle, si radši zarpím vše co mělo bez bugů protože ten roleplay potom nedává smysl a ničím ho. A řeknu vám, tyto chyby jsem si v Live Staffu Ihned domyslel. A ten motel, už nikdy nezvyužiju opravdu to ničí to RP. Musím říct, v některých věcech jsem fakt nekonkrétní a udělám v tom chybu, ale toto bylo opravdu neprofesionální z mojí strany. Jak říkám, opravdu mně ten ban zarazil a řekl jsem si že jsem udělal největší blbost kterou jsem mohl udělat od mého začátku na SideWay Projektu. Nedokážu to slíbit, ale nechci už sepisovat další unban request, a nechci trávit čas v live staffu kvůli mým blbostem. Omlouvám se že vás musím okrádat o čas čtením týhle obhajoby. Nechci to slibovat, protože jakákoliv situace se může nastat ale jakmile se mi zkrátí ban, tak budu pilněji makat nad tím že se zaprvé zamyslím a za druhé že zlepším svůj roleplay. :-)
Na druhé straně mi budou hlavně chybět ty lidé a to RP. Myslím si kdybych dostal dvou týdenní pohřešek tak si perfektně vyčistím hlavu a začnu zas odznovu. Je mi líto že jsem udělal takovou blbost, a je mi opravdu líto toho že jsem si toho neuvědomoval. Chci si ten ban jen zkrátit do 9.1.2020 (2 Týdny), nechci ho zrušit protože nejen dávám vám práci mě řešit, ale ještě do toho chci abych si pročistil hlavu na ty dva týdny, jen si myslím že měsíc je pro mě hodně. Je to jak kdybych od sebe odebral moje nejoblíbenější lidi lusknutím prstu. Je to fakt k zamyšlení.
Díky za přečtení.
David
Komentáře
Zdravím tě, @DavidHD ,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Dzardajs - Management SWRP
Zdravím tě, @DavidHD,
ve tvém případě došlo k udělení takové délky, v návaznosti na tvou historii. Jednání které jsi provedl bylo neetické a mohlo poškodit roleplay mnoha ostatním osobám.
Jsem rád, že si svou chybu uvědomuješ. Díky tomu budeš po skončení penalizace zajisté jednat pouze v souladu s pravidly portálu SidewayRP.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP