Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

ZozoVoleZozoVole Člen
upraveno 29. December 2020 v Archiv

Discord přezdívka: Žožo Vole

Discord ID: #3459

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/ZozoVole/

Dôvod vedoucí k udelenia postihu: Nedostačujúci vek, Klamanie do formuláru.

Datum udělení postihu: 3.7.2020

Datum expirace postihu: Pernamentné

Obhajoba: Zdravím všetkých ktorý si čítajú túto správu ale hlavne chcem pozdraviť Staff/Management Team. Pred 5 skoro už 6 mesiacmi som dostal WL down a zdá sa mi že aj Ban za klamanie do Formuláru a nedostačujúci vek. Áno priznávam sa v tej dobe mi bolo 14 a do formuláru som napísal 15. (Teraz mi je 15 mal som pred necelými 2 mesiacmi narodeniny) Áno priznávam si svoju chybu že som urobil blbosť klamať do formuláru. Potom čo mi bol odobraný WL tak som si uvedomil že som spravil veľkú chybu. Tým to by som sa chcel ospravedlniť za to že som spravil takúto blbosť. Od tej doby čo mi bol odobraný WL tak som si dal pauzu od FiveMka a rozmýšľal nad tým čo som spravil. Priznávam sa že som sa chcel dostať späť na SWRP tým že som si podal 3x prihlášku ale ani jedna mi nebola prijatá. Od tej doby som si neposlal už ani jednu prihlášku. Asi po 2 mesiacov čo som posielal tie 3 prihlášky tak som napísal Staffákovi do PMky - Pápa. Ten sa ma pýtal čo som spravil tak som mu to tam napísal do podrobna čo som spravil, prečo som to spravil a koľko mi je teraz. Ten mi následne napísal že nech to skúsim ešte raz ale nedával som tomu veľkú nádej. A ako som si myslel formulár na WL mi nebol prijatý. Toto je moja obhajoba. Na SWRP som začal hrať od 4.3.2020. Od tejto doby som zistil že tento server je jeden z najlepších serverov kde som RPil a po tom čo mi bola zobraná rola Civilista som si uvedomil že som spravil chybu že som písal falošný vek do prihlášky. Na SWRP od 4.3.2020 som mal asi +-678 a teraz mám skoro 1000 hodín. Týmto by som sa chcel vrátiť späť na SWRP z dôvodu toho že už ma prestalo baviť RPiť na Non-WL serverov lebo ako som tam RPil tak každá jedna RP akcia sa riešila adminom. Bol by som nesmierne rád že by som sa dokázal dostať späť na SWRP.

Ďakujem za pochopenie a prajem pekný večer :)

S pozdravom Žožo

Komentáře

• Zdravím tě, @ZozoVole,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @ZozoVole,

tvou přezdívku jsem nebyl schopen dohledat v našem interním systému. Pokud jsi kdykoliv využíval jinou přezdívku, doporučuji ti ji vložit do následujícího odvolání. Nyní však nejsem schopen vyhovět tvému odvolání.

Odvolání zamítnuto.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.