Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: SWIXTY
Discord ID: #4999
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/id/SwixtySmurf/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixing postav
Datum udělení postihu: Začátek tohoto roku
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba: Dobrý den,
Skoro před rokem jsem udělal něco čeho lituji.
Abych vysvětlil, s jedním člověkem se kterým jsem začal RPit na SW jsem jeden krásný den volal na discordě, a ten mi řekl že má způsob jak vydělat peníze rychlejším způsobem, no nebudu tu psát jak ale ve své podstatě jsem porušil mixing. Za tento prohřešek mi byl udělen permanentní Ban. Ptal jsem se před týdnem na instagramu či by byl možný unban, odpověď byla ano tak to zkusím.
V jednoduchosti bych chtěl požádat o unban, svůj trest jsem plnil rok. Uvědomuji si můj prohřešek. Po roce RP mám více zkušeností, a navíc jakož to streamer si také nemohu dovolit porušit pravidla jelikož bych byl za úplného.. ehm víme co😀.
Děkuji za přečtení!
S přáním hezkého dne.
SWIXTY
Komentáře
Zdravím tě, @SWIXTY,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @SWIXTY,
mixing peněz mezi postavami je hrubým porušením herních pravidel portálu SidewayRP. Svým jednáním jsi mohl hrubě narušit ekonomiku herního serveru a pokazit tak požitek ze hry mnoha členům portálu.
Abych ještě uvedl na pravou míru jednu informaci. Postih ti nebyl udělen začátkem tohoto roku, nýbrž 16.06.2020. To znamená, že za své jednání nepykáš rok, ale pouze půl roku.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP