Žádost o unban #2 Josh3 [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Josh3
Discord ID: #7057
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198146552973/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Porušení herních a komunitních pravidel
Datum udělení postihu: 7.11.2020
Datum expirace postihu: Permanentní ban
Obhajoba:
Na začátek bych chtěl pozdravit váženou komunitu , staff team , management.
Ne portálu Sideway rp už působím skoro přes rok přesněji 21.12.2019 jsem zde začal rpit Bratvu a svého porušení jsem si plně vědom a lituji toho . Za ten měsíc skoro 2 jsme si uvědomil jakou velkou chybu a jaké základní pravidlo jsem porušil a to je Toxicita na ostatní hráče . V tu noc co jsem přišel domů z menší párty kde nemohl chybět i alkohol jsem byl toxic na tag discordu kde se řeší gangrp. V té chvíli jsme si neuvědomoval následky , byl jsem pod vlivem alkoholu ale vím že tohle není omluva za to co jsem provedl . Dnes si uvedomuji jaké chyby jsem se dopustil a je mi to moc líto a chtěl bych to vrátit zpět .
Osobám na který jsem byl Toxický jsem se samozřejmě omluvil a vysvětlil jaká byla situace . Ještě jedno se zde omlouvám těm na které jsem byl toxický . Již asi více nemohu udělat . Udělal jsem vše co jsem mohl a tak tuhle žádost už nechám na vás či ji schválíte nebo ne. Omlouvám se za vůlgární slova ve screenshotech jinak jsem se nemohl popsat .
Slibuji že se nedopustím žádného vážného pravidla SWRP
Děkuji a těším se na evaluaci .
Komentáře
Zdravím tě, @Josh3,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Josh3,
negativní a explicitní vyjadřování v rámci komunity je hrubým porušením komunitních pravidel. Zároveň, takové jednání není žádoucí a je vysoce trestané.
Specificky ti doporučuji vyčkat a podat odvolání po uplynutí delší doby, neb na danou situaci může být nahlíženo jinak.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP