Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

MEMORIA [Uzavřeno na žádost žadatele]

KenzySWRPKenzySWRP Člen
upraveno 10. January 2021 v Archiv

Slovko na úvod:

Dobrý deň,

dlho som uvažoval nad tým, čím by som ešte svojím podielom mohol prispieť k zlepšeniu kvality RP na serveri, teda minimálne zreálneniu niektorých procesov.

Napadol mi jeden veľmi zaujímavý koncept pohrebnej služby a správy mestského cintorína (hřbitova) v jednom. Pozorujúc roomku #úřad_koronera možno usúdiť, že evidujeme niekoľko úmrtí do týždňa. Ide o nemálo, niekedy desiatky ukončených či zmarených RP príbehov, na ktorých budovanie museli vynaložiť hráči množstvo úsilia a času, pričom neraz boli tieto postavy súčasťou ich každodenného života. Nielen postava hráča samotného, ale i jej priatelia, kolegovia a rodina (najčastejšie u mafií a gangov) si mnohokrát želajú riadnu a dôstojnu rozlúčku, ktorá je fakticky aj uzatvorením jednej z etáp v ich RP živote. Preto mi v nasledujúcich odsekoch dovoľte stručte vysvetliť poslanie zamýšľanej frakcie alebo len subjektu predloženého na schválenie.

O spoločnosti:

Pohrebná služba MEMORIA, Vám ponúka kompletné služby a široký sortiment tovaru v oblasti pohrebníctva.

Smrť v rodine je udalosťou, ktorá spôsobuje šok a utrpenie nad stratou blízkeho človeka a zanecháva veľké rany v srdciach najbližších. Našou snahou je pre nich, ale najmä pre zosnulého urobiť to najlepšie, čo mu ešte možno dať na poslednej ceste.

Našou prioritou je túto rozlúčku zabezpečiť a osobitným spôsobom pristupovať k pozostalým v tejto ťažkej životnej situácií.

Ponúkame:

• prevozy zosnulých vozidlom s chladiarenským zariadením
  • obliekanie a úprava zosnulých
  • široký sortiment rakiev
  • vykopanie hrobu
  • otvorenie, zatvorenie hrobky
  • uloženie do hrobky
  • Zabezpečenie a vykonanie obradu: občianský alebo cirkevný (katolícky)
  • vybavenie všetkých pohrebných dokladov
  • dojednanie pohrebných náležitostí priamo u Vás doma
  • evidencia v centrálnom registri mestského cintorína
  • vyrobenie a uverejnenie parte s fotografiou a inform. o čase a mieste konania poslednej rozlúčky

Prevozy:

Vykonanie obradu:

Pozostalá rodina má pri objednávke na výber medzi občianskym, alebo cirkevným (katolíckym) obradom v ich reálnom prevedení za pomoci ozvučovacej techniky (software), sprevádzaným posledným zvonením (umieračikom) až po uloženie zosnulého.

Centrálny register mestského cintorína:

Ponúkame aj koncept registra mestkého cintorína, a to prostredníctvom mapky hrobových miest, kde pod každým číslom bude meno, dátum narodenia a úmrtia osoby. Takto hráči ľahko identifikujú miesto uloženia a predídeme situáciam, že k jednému miestu bude v priebehu času zaerpených X uložení. Každopádne týmto spôsobom rodiny, členovia frakcií budú presne vedieť, ktorý hrob patrí im a v rámci toho môžu prispôsobovať RP (pálenie sviečok, nosenie kvetov a budú si môcť kedykoľvek zaspomínať nad hrobom)

Vyrobenie a uverejnenie parte:

Informujeme občanov o nadchádzajúcej poslednej rozlúčke, čase a mieste jej konania spolu s fotografiou zosnulého (grafika v #ic_oznameni a osobitnej roomke, ktorá by mohla byť určená pre MEMORIU)

Technické potreby:

• Sekcia na discord serveri, s roomkami: #memoria, #memoria_cenník, #register_hrbitova, #pohreby
  • Vozidlo na prevozy

Na RP zatiaľ využijem kostolík pri cintoríne, ktorý patrí mestu. Tam budú RPené aj obrady. Manipulácia so zosnulým bude prebiehať "fiktívne" v zadnej časti kostolíka. Skutočne ak by mal niekto vedomie o lepších priestoroch, poteším sa.

Možné role:

Memoria - Majitel (Kenzy)

Memoria - Kňaz

Memoria - Pracovník

Memoria - Hrobár

Pár slov na záver:

Každý, kto ma pozná, už mohol mať skúsenosť s mojimi znalosťami v tejto oblasti či už pri Omšiach, ktoré som tu organizoval alebo pri pohreboch. Väčší počet slotov a s tým spojená zvýšená aktivita hráčov umožňuje toto rp na pravidelnej báze a takisto aj zapojiť do toho viac hráčov. Verím, že sa ku mne pridajú aj ostatní, nakoľko o toto rp je zvýšený záujem a potreba.

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.