Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o zkrácení banu [Zamítnuto]

benamon52benamon52 Člen
upraveno 29. December 2020 v Archiv

Discord přezdívka: benamon52

Discord ID: #9914

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/7896541236982/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Prodej zbraní za nákupní cenu.

Datum udělení postihu: 27.12.2020

Datum expirace postihu: 17.1.2021

Obhajoba:

Zdravím, chtěl bych se trošku obhájit, že mi byl udělen ban za to, že jsem z Italské postavy prodával věci konkurenční frakci za nákupní cenu. Toto RP probíhalo již delší dobu a probíhala mezi námi nějaká delší interakce a v tu dobu, jsem měl určité problémy za Italskou postavu, chtěl jsem je nějak vyřešit a proto jsem vymyslel takové RP, které jsem vymyslel, ale příjde mi, že já jako aktivní hráč SWRP, který je na serveru přes tři čtvrtě roku, skoro každý den, mám zde naerpeno něco přes 2800 hodin a jediné bany, které jsem měl, tak jsem dostal v posledním měsíci, kde všichni ví, jaké tam teď probíhá RP. Tak si myslím, že jsem potrestán dost už tím, že mi bude smazán majetek přesahující 1,500,000$, které jsem se snažil nasbírat přes půl roku aktivního RPčka a to počítám jen auta. Nadále mi byl udělen ban na 3 týdny přitom si stojím za tím, že všechno bylo zaerpeno a všechno mělo svůj důvod, neřekl bych nic, kdyby toto RP probíhalo týden, ale již jsem toto RP prováděl ve chvíli, kdy jsem ještě aktivně erpil Italskou postavu, sice s jinýma lidma, ale se stále jedná o stejnou frakci. Také bych chtěl říct, že nic z toho co jsem kdy koupil za Italskou postavu se mi nijak nevrátilo na nějakou jinou mojí postavu, ani do nějaké frakce, ve které jsem měl postavu a všechno zůstávalo na postavě, kde to bylo kupováno. Proto bych byl rád jestli by se nedalo uvažovat nad zkrácením mého banu.

Děkuji za přečtení a váš čas.

Komentáře

• Zdravím tě, @benamon52,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @benamon52,

celou situaci jsme přezkoumal a došel k závěru, že se v tomto případě skutečně jednalo o mixing. Trest, který ti byl udělen je tedy adekvátní a právoplatný.

Odvolání zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.