Žádost o zkrácení banu. [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Neistt
Discord ID: #3825
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/id/jrzjrj/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Kupováni zbraní za nákupní cenu.
Datum udělení postihu: 27.12 2020
Datum expirace postihu: 27.1 2021
Zdravím, jelikož mi byl udělen ban za údajný mixing, chtěl bych se trošku obhájit.Jednalo se o prodávání zbraní za nákupní cenu z Itala, pro konkurenční frakci.Toto rp probíhalo již delší dobu a probíhala mezi námi nějaká delší interakce, zbraně za nákupní cenu jsem prodával již delší dobu.Také bych chtěl říct, že nic z toho co jsem kdy koupil za Italskou postavu se mi nijak nevrátilo na nějakou jinou mojí postavu, ani do nějaké frakce, ve které jsem měl postavu a všechno zůstávalo na postavě, které to bylo kupováno,tak si myslím že jsem potrestán dost už tím, že mi bude smazán majetek z obou postav které jsem dosud rpil.Dále mi byl udělen ban na měsíc přitom si myslím že vše bylo zaerpeno a vše mělo nějaký smysl.Proto bych byl rád jestli by se nedalo přemýšlet nad zkrácením banu.
Díky Neistt.
Komentáře
Zdravím tě, @Neistt,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Neistt,
celou situaci jsme přezkoumal a došel k závěru, že se v tomto případě skutečně jednalo o mixing a trest je k danému prohřešku adekvátní.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP