Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

ZuzulliiinkaZuzulliiinka Člen
upraveno 10. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Zuzulliiinka

Discord ID: #2652

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/zuzulliiinka/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Trashtalk, porušování komunitních pravidel

Datum udělení postihu: 13.3.2020

Datum expirace postihu: permanentní

Obhajoba:

Zdravím,

před více než sedmi měsíci jsem se dopustila porušení komunitních pravidel, konkrétně trashtalku, za což jsem byla následně potrestána permabanem. Zároveň bych ráda podotkla, že jsem si už dvě žádosti o unban podávala, a to pod nickem Nyunyu.

Na server jsem se poprvé připojila na konci prosince 2019, kdy jsem začala RPit v gangu Bloods a následně v gangu Vagos. Za celou dobu jsem neudělala žádné vážné prohřešky a všechny spory jsem vedla jen v rovině IC.

Po asi třech měsících, kdy jsem na serveru dennodenně trávila spoustu hodin, jsem začala pociťovat, že bych si měla dát od RP pauzu, jelikož jsem byla celkově otrávená a RP mě omrzelo. Tuto pauzu jsem si ale vzít nemohla, protože jsem byla v rámci gangu na poměrně vysoké pozici a měli jsme v té době rozjeté slibné RP. Všechno moje napětí vyvrcholilo již zmíněného 13.3.2020, kdy jsem verbálně napadla další hráčku, přičemž si plně uvědomuji, že to ode mne bylo naprosto zbytečné.

Během uplynulé doby jsem měla spoustu času se nad sebou zamyslet a ujasnit si, že mé chování bylo vysoce nevhodné. Veškerá slova, jenž jsem toho dne vypustila z pusy, mě velmi mrzí, bohužel je ale již nemohu vzít zpět. Moc ráda bych si znovu zahrála na serveru SWRP, jelikož jsem si RP zde opravdu užívala a byla jsem ráda součástí komunity, a proto prosím, zda byste mi nemohli dát druhou šanci a neobnovili mi přístup na server. 

Tímto bych se chtěla omluvit za své nevhodné chování jak členům staff týmu, tak i zmiňované hráčce. Za uplynulou dobu jsem se celkově zklidnila, a tak slibuji, že se podobné verbální útoky z mojí nebudou opakovat.

Mnohokrát děkuji za přečtení mojí žádosti a za případné přehodnocení uděleného trestu. Zároveň bych všem chtěla popřát do nového roku 2021 mnoho zdraví, štěstí a také úspěchů.

Komentáře

• Zdravím tě, @Zuzulliiinka,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Zuzulliiinka,

ve svém rejstříku máš mnoho zápisů, ze kterých jsi se nepoučila a nadále pokračovala ve svém jednání, které bylo v silném rozporu s herními a komunitními pravidly portálu SidewayRP.

Svým jednáním jsi také znehodnocovala požitek ze hry mnoha hráčům, což je jednání které je vysoce amorální.

Odvolání zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.