Kovi - odvolanie k unbanu [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Kovi
Discord ID: #1295
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198337142980/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Obchádzanie banu, bugovanie
Datum udělení postihu: Presný dátum neviem, je to viac ako rok
Datum expirace postihu: permanentný
Obhajoba:
Zdravím, pred mesiacom mi bola zamietnutá žiadosť o odvolanie, no nechcel som sa vzdať a chcel som to skúsiť do tretice a podať odvolanie.
Na úvod by som chcel poznamenať, že v prvej žiadosti o unban neboli zámerne vynechané dôvody banu. To bol jeden z dôvodov zamietnutia odvolania.
Áno, som si vedomý tohto previnenia. Od udelenia banu – čo je cca viac ako rok som FiveM komunitu opustil.
Teraz ale nastal čas, kedy by som chcel začať znovu s RP. Rozhodol som sa teda znovu podať žiadosť, nakoľko pre mňa jediný hrateľný server je ten Váš.
Som si vedomý chýb ktoré som urobil, no tak isto som si vedomý toho že chyba ktorú som urobil v „dávnej minulosti“ by ma nemala definovať teraz, pretože som bol sám zklamaný z mojeho chovania a robil som všetko pre to aby ma už takéto blbosti nenapadali a nedefinovali ma ako člena komunity.
Práve z tohto dôvodu som si istý že moje chovanie či už po etickej alebo morálnej strane je naprosto zlepšené a hodné statusu hráča na Vašom hernom portále.
Je mi naprosto jasné, že trest ktorý som dostal bol udelený správne a práve preto som si vedomý toho, že aj keby mi bol permanentný trest odpustený, tak budem pod tvrdým dohladom a keby som bol epicentrom akéhokoľvek problému, tak mi bude trest znovu udelený a nenávratný.
Tak isto keby sa nevyskytla možnosť mi trest odpustiť ihned, či by bolo možné mi dať dátum unbanu a týmto spraviť nejaký kompromis.
Som si istý že ako hráč dokážem ovplyvniť a rozvinúť RP nie len skupine hráčov mne blízkych, ale aj celkovej komunite a to pozitívne.
Komentáře
Zdravím tě, @Kovi,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Kovi,
obcházení jakéhokoliv postihu je aktem, který je vysoce amorální a za hranou pravidel portálu SidewayRP. Bohužel, za takové jednání nyní není možné schválit odvolání.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP