Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

[Odvolání] Žádost o unban - Discord + Game [Zamítnuto]

M3G4M3G4 Člen
upraveno 18. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka:

Discord ID: 

0xM3G4 #4336

Profil služby Steam: 

https://steamcommunity.com/id/coggu_pro/

Důvod vedoucí k udělení postihu:

Bugování ve hře, jednalo se o bug, který se vykonal asi před 10ti měsíci při vykrádání zlatnictví.

Datum udělení postihu:

5.1.2020 (nejsem si 100% jist)

Datum expirace postihu:

Permanentní ban

Obhajoba:

Dobrý den/večer/noc, kdykoliv tohle čtete.

Se vší lítostí bych se chtěl omluvit za mé chování na twitchi u streamerů. Chápu, že jsem se nechoval příkladně, avšak jsem nijak nenapadal SWRP či hráče/admin team SWRP. Hlavně se zde chci omluvit za mé chování na serveru a za chybu, které jsem se dopustil. Jsem 100% ztotožněn s tím, co jsem provedl ale bohužel stalo se. Nechci zde psát, že ban byl neoprávněný, že daný admin pochybil a podobně. Všemu chápu, mohu si za to já sám. Přemýšlel jsem nad blbostí, dělal jsem blbost a tam to hasne. Zkráceně - nechoval jsem se příkladně ani u této chyby.

Jsem si jist, že se taková věc nebude již opakovat, budu se chovat vzorně a hlavně budu přemýšlet hlavou. Jak se říká - "dva krát měř, jednou řež".

Ještě jednou se velice omlouvám za vše, co jsem způsobil.

Poprosil bych tedy, jestli by jste se nade mnou zmilovali, přihmouřili oko a umožnili mi si ještě u Vás zahrát.

Popis situace, kvůli které jsem byl permanentně zabanován.

Vykrádali jsme zlatnictví. Ten den se přidalo automatické zamykání dveří u vykrádání. Celá loupež proběhla úspěšně, bez problémů. Avšak mě napadlo zkusit ještě před vykrádáním umístnit motorku doprostřed dveří. Zajímalo mě hlavně to, zda budu schopen docílit toho, že se dostanu ven. Nejdříve mě to hodilo dovnitř místnosti avšak pouze přední kolo motorky zůstalo ve dveřích. Když jsem na motorce přidal plyn, vyhodilo mě to přímo na ulici, kde se nachází zlatnictví. Ihned v ten moment jsem byl zabanován.

Děkuji, s pozdravem

Nikolas Ferenčák.

Komentáře

• Zdravím tě, @M3G4,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @M3G4,

bohužel, ve tvém případě nešlo pouze o čin který se stal ve zlatnictví, ovšem také tvé jednání, kt. tomuto předcházelo. V rámci svého jednání jsi se dopustil porušení několika herních pravidel a znechutil tak hru dalším členům komunity portálu SidewayRP.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.