Žádost o unban. [Zamítnuto]
Discord přezdívka: DominikCZ561
Discord ID: #2739
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198151760806/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Cheating
Datum udělení postihu: Bohužel nejsem schopný to dohledat
Datum expirace postihu: Nikdy - Pernamentní ban
Obhajoba:Zdravím vás. Po delší pauze od RP jsem se chtěl připojit na váš server ale bohužel mám ban. Řešil jsem cca měsíc zpět ukradení Rockstar Účtu společně se steam účtem na kterém GTA mám, stím že pár dnů na zpět se to vyřešilo a účet mi byl vrácen. Zapl jsem 7.1 2021 FiveM s ohlášením že mám globální ban za Cheating. Účet jsem neměl cca 2-3 měsíce jelikož jsem si toho všiml po delší době protože na Steam často nechodím. Předpokládám že dotyčný/á mi hrál na mém FiveM účtu který mám propojený se steamem a automaticky s Discordem. Čekal jsem do dnes na vypršení global banu ale bohužel mám u vás ban za cheating který ani nevím kdy jsem na účet dostal, každopádně to muselo být chvíli potom co jsem u váš prošel pohovorem protože 2 dny na to jsem přestal hrát kvůli opravě PC. Byla by u vás nějaká možnost unbanu? Pohovor si samozřejmě udělám znovu, aspoň si osvežím pravidla u vás. Samozřejmě za odpovědnost za svůj účet si vedu sám ale bohužel stalo se to a je to velmi nepříjemné , každopádně na Steamu mám dvou-fázové ověření takže k podobnému problému by dojít němelo. Děkuji moc, hezký zbytek dne.
Komentáře
Zdravím tě, @dom_,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @dom_,
za účet je vždy zodpovědný jeho majitel a to i v případě, kdy došlo k narušení jeho bezpečnosti či jeho převzetí. Bohužel nemohu nijak jednat s faktem, že skutečně došlo ke krádeži herního účtu, proto jsem nucen tvé odvolání zamítnout.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP