Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

WrenCH- Žádám o Zkrácení/ Odvolání Trestu [Discord+Game] [Zamítnuto]

wrencheuwrencheu Člen
upraveno 14. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka:Trippie#8138

Discord ID:440579642680934401

Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/id/TripposarusFlex/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování, Mixovácí Peněž

Datum udělení postihu: 25.7(Nevím Přesně)

Datum expirace postihu: Permanentí

Obhajoba:

Dobrý den

Když jsem začínal hrávat na serveru SWRP tak jsem chtěl vlastit objekty jako ostatní hráči. Ale asi po měsíci jsem udělal hloupou chybu a začal jsem bugovat.

Měl jsem si promyslet co to mohlo mít za následky, byla to blbost. Trest Který mi byl udělen byl právem jelikož šlo o hrubé porušení pravidel.

Věděl jsem že to je chyba už když jsem to poprvé udělal, a také do týdne po tom co jsem tyto peníze zamixoval jsem dostal permanentní ban a zasloužil jsem si ho. To co jsem udělal byla velká chyba.

Prosím zda by se trest nedal zkrátit či uplně odvolat. Vše co jsem udělal jsem dělat něměl a chci se omluvit že jsem tímto způsobem ostatním hráčum hru kazil RP požitek z serveru. SideWayRP bylo něco co mi žádný server nevynahradil a proto se chci na tento server vrátit. Už bych nikdy podobnou věc neudělal.

Děkuji. S pozdravem

Lukáš Abt

Komentáře

• Zdravím tě, @wrencheu,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @wrencheu,

zneužití jakékoliv herní mechaniky je amorální a v rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Zároveň, tvé jednání mohlo vést nejen k hrubému narušení ekonomiky herního serveru, ale také narušení herního zážitku ostatních hráčů. Takové jednání není na herním serveru portálu SidewayRP vítáno a je exemplárně trestáno.

Odvolání zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.