WrenCH- Žádám o Zkrácení/ Odvolání Trestu [Discord+Game] [Zamítnuto]
Discord přezdívka:Trippie#8138
Discord ID:440579642680934401
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/id/TripposarusFlex/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Bugování, Mixovácí Peněž
Datum udělení postihu: 25.7(Nevím Přesně)
Datum expirace postihu: Permanentí
Obhajoba:
Dobrý den
Když jsem začínal hrávat na serveru SWRP tak jsem chtěl vlastit objekty jako ostatní hráči. Ale asi po měsíci jsem udělal hloupou chybu a začal jsem bugovat.
Měl jsem si promyslet co to mohlo mít za následky, byla to blbost. Trest Který mi byl udělen byl právem jelikož šlo o hrubé porušení pravidel.
Věděl jsem že to je chyba už když jsem to poprvé udělal, a také do týdne po tom co jsem tyto peníze zamixoval jsem dostal permanentní ban a zasloužil jsem si ho. To co jsem udělal byla velká chyba.
Prosím zda by se trest nedal zkrátit či uplně odvolat. Vše co jsem udělal jsem dělat něměl a chci se omluvit že jsem tímto způsobem ostatním hráčum hru kazil RP požitek z serveru. SideWayRP bylo něco co mi žádný server nevynahradil a proto se chci na tento server vrátit. Už bych nikdy podobnou věc neudělal.
Děkuji. S pozdravem
Lukáš Abt
Komentáře
Zdravím tě, @wrencheu,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @wrencheu,
zneužití jakékoliv herní mechaniky je amorální a v rozporu s pravidly portálu SidewayRP. Zároveň, tvé jednání mohlo vést nejen k hrubému narušení ekonomiky herního serveru, ale také narušení herního zážitku ostatních hráčů. Takové jednání není na herním serveru portálu SidewayRP vítáno a je exemplárně trestáno.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP