Žádost o zkrácení banu [Zamítnuto]
Discord přezdívka: RajX
Discord ID: #9651
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/RajXin/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Crosshair
Datum udělení postihu: 12.01.2021
Datum expirace postihu: Permanentní ban
Obhajoba:
Zdravím, 11.01.2021 jsem měl menší incident při kterém jsem měl zapnutý crosshair, jenom bych chtěl upozornit že s crosshairem jsem nikdy předtím na SWRP nehrál.. Toto se stalo omylem když jsem používal crosshair v jinačí hře a následně jsem ho zapomněl vypnout.. Je mi to velice líto že jsem si to neohlídal a dostal tak permanentní ban na váš portal SWRP.. Na SWRP mam odehráno nespočet stovek hodin přesněji 800+ hodin, a za tu dobu jsem nedostal žadný ban a měl pouze 1 warning za mixnutí $1000 dollaru na jinačí char, z této chyby jsem se už poučil, a teďka bych vás chtěl požádat jestli by nešel zkrátit můj permanentní ban na SWRP. Jen bych chtěl podotknout že jsem už crosshair raději smazal aby se k takových věcem neshledalo znova.
Je mi to nespočetně krát líto že jsem na něco takového zapomněl, nikdy bych nepoužíval žádný 3-party program k tomu abych byl lepší a kazil Roleplay jinačím lidem..
Tímto bych se chtěl omluvit celému portálu SWRP.
Předem Děkuji,
RajX
PS: Píšu taky hlavně kvůli toho že si nedokažu odpustit za svojí chybu a za možnost že už se na SideWay nikdy v životě nepodívám.
Ještě jednou Díky za vše <3
Komentáře
Zdravím tě, @RajX,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @RajX,
využívání podpůrných programů či modifikací hry je přísně zakázáno. Obhajoba týkající se využívání "crosshairu" v rámci jiné hry je naprosto irelevantní, neb před připojením na herní server portálu SidewayRP mělo z tvé strany dojít k jeho vypnutí. Na herní server portálu SidewayRP jsi se připojil se zapnutou modifikací, což je hrubým porušením pravidel a jistého morálního kodexu.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP