Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Dejvos
Discord ID: #1886
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198292273541
Důvod vedoucí k udělení postihu: CombatLog
Datum udělení postihu:19.1.2021
Datum expirace postihu: 2.2.2021
Obhajoba: Zdravím rád bych se odvolal na udájné dopuštění porušení pravidla CombatLog a to dne 17.1.2021 kdy byla RP akce u dílny nardi v paleto bay kdy se střílelo. Kde poté dorazily na místo bobři kteří to tam přijeli zkontrolovat Bobřice která mě chtěla zkontrolovat a problém jsem s danou prohlídkou neměl se bohužel stalo to co se stalo a to že nám vypadla ten den už podruhé Elektřina v našem okruhu elektřina vypadla z důvodu opravy sektoru v nejbližší rozvodně kdy tento výpadek nebyl oznámen. Hned poté co mi elektřina spadla jsme běžel na telefon na data a hned jsem psal bobřici (Discord : Sannye#3642) kde jsem ji oznámil že máme výpadek v našem okruhu a nevím kdy tento problém zase vyřešen poté jsem ji také napsal zda to bude chtít nějak doerpit byl jsem na tyto zprávy ignorován. Také v trestu bylo uvedeno že jsem se vyhýbal RP před dílnou Nardi což nemohu souhlasit protože po 2 hodinách výpadku elektřiny jsem se zpět napojil jsem byl před dílnou a to celou dobu pokud že potřebujete potvrzení měl jsem RP interakci s Kubo#9276 poté s Ronika#3024 , datboigoby#7742 je zde i více lidí není problém popř. dodat např. Smash , Dennisgo a další z frakce. Myslím si že jsem se CombatLogu nedopustil a to z důvodu výpadku elektřiny hezký zbytek dne Dejvos.
Zde také přikládám screen chatu s bobřicí
Komentáře
Zdravím tě, @Dejvos,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Dejvos,
členové Staff týmu vyhodnotili tvé jednání jako rozporuplné. Bohužel, nedůvěřuji tvému tvrzení o výpadku elektřiny poté, co jsi do herního voice chatu ostatním hráčům sdělil frázi: "usínám usínám", načež jsi se odpojil z herního serveru.
Tvé jednání tedy naplňuje podstatu porušení daného herního pravidla.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP