Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

nekoxíknekoxík Člen
upraveno 23. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka: Nekoxik

Discord ID: #3360

Profil služby : https://steamcommunity.com/profiles/76561198164763973

Důvod vedoucí k udělení postihu: RDM,KOS

Datum udělení postihu:19.1.2021

Datum expirace postihu: 29.1.2021

Obhajoba: Zdravím milý staff týme.

Dne 19.1 2021 v odhadovaný čas cca 17:09 do pozdějších 20:25 mi byl udělen ban za porušení pravidel RDM,KOS a to z toho důvodu že my jakož to Cartel De Cali jsme plánovali na ně za útočit z důvodu únosu našeho Bosse o kterým jsem já IC nevěděl protože jsem byl v Cartelu spíš jakož to nováček a byla to tak nějak moje první Akce za Cartel a všeobecně na SW. Celou RP akci připravil(LuckyWH#8927) A hodinu po mém banu jsem zjistil že to bylo celé zametované z jeho strany už jen z toho důvodu že sledoval stream hráče který je BOSS Royal Customs a řekl Ashovy ať nám to IC řekne že bychom mohli zkusit na ně najet. Bohůžel Ash Luckyho poslechl a udělal to co mu bylo řečeno. Ještě předtím než jsme byly poblíž dílny jsme zastavili u Autoškoly a tam jsme si domlouvali plán který měl být potom uskutečněn. Ash nám říkal do vysílačky že je máme Ramovat až v tu chvílí kdy oni zakročí buď vytažením zbraně nebo se o něco pokusí. Tak jsme všichni říkali že Ok jsme ready jeli jsme tam a Ash nám podával info kdo se v okolí nachází já a můj řidič se kterým jsem byl ve vozidle Nissan Titan Bílé barvy jsme byly schovaní za mostem hned vedle Lesterovy skrýše a říkal jsem na vysílačku že to není dobrý nápad zrovna napadat tu dílnu už jen z toho hlediska že tam kdokoliv jiný mohl přijet si např. opravit auto. Jak Ash řekl ať vyrazíme tak jsme vyjeli s Titanem z tunelu a bílý BMW E60 naramovalo skupinu lidí aniž bychom s nimi navázali nějakou Interakci to samé poté udělal řidič toho Titanu ve kterém já seděl jako spolujezdec řidič titanu začal couvat a naramoval naší Audi RS4 která se snažila zajet do dílny. Ještě když jsme tam přijížděli tak na záznamu je vidět to že Dílna je otevřená poté co tam zajede Audi RS4 byla dílna zamčená přičemž všichni v tu danou chvíli byly naramování Titanem a tou E60. Což by nikdo nestihl zamknout tu dílnu už jen z toho důvodu že by se nikdo nebyl schopen postavit a normálně dojít k páčce a zavřít Bránu takže by se to dalo považovat jakož to Power ze strany ROYAL CUSTOMS. No každopádně jsem potom vystoupil z Titanu a začal jsem mířit na jednu osobu a říkal jsem ji že jestli se pohne tak dostane kulku do hlavy. A poté jsem si všiml AFK hráčky která stála na kolejích hned vedle Dílny. Poté jsem začal lehce zmatkovat protože jsem věděl že z toho bude průser z toho důvodu že řidič BMW naramoval tu skupinu lidí společně s tím Titanem ve kterém jsem seděl já. Počítal jsem s tím že se to bude nějak řešit ale nečekal jsem to že budu potrestán i já. Dalo by se říct že z mojí strany tam nic špatného nebylo neporušil jsem nic a byl jsem potrestán za něco co jsem ani nevykonal já. Přijde mi to nespravedlivé a rád bych docílil k tomu aby mi byl ban odvolán.

S pozdravem nekoxík.❤️

ZDE JE LINK NA VIDEO Z MÉHO POHLEDU : https://www.youtube.com/watch?v=CXr_4nd79gY&feature=youtu.be&ab_channel=Nekox

Komentáře

• Zdravím tě, @nekoxík,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @nekoxík,

byl jsi součástí akce, ve které došlo k hrubému porušení herních pravidel portálu SidewayRP. Jednání, které jste v rámci akce předvedli bylo vysoce za hranou a rozhodně nenaplňovalo význam slova "roleplay". Postih je tedy adekvátní a právoplatný..

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.