Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Hermon
Discord ID: #3441
Profil služby : https://steamcommunity.com/id/hermon1/
Důvod vedoucí k udělení postihu: KOS,RDM
Datum udělení postihu:19.1.2021
Datum expirace postihu: 2.2.2021
Obhajoba: Zdravím staff týme.
Dne 19.1.2021 v čase 17:00 do 22:15 mi byl udělen ban za to že jsem prý porušil pravidlo RDM,KOS z duvodu toho, že jsme měli rp akci jakož to Cartel De Cali.RP akce měla pravděpodobně zpočívat v tom že jsme měli unést jednoho Zaměstnance od Royal Customs, a poptát se na pár informací.Celou RP akci připravil (LuckyWH#8927) a následně nám to IC říkal (AshTakanashi#5476) Po mém banu jsem zjistil že LuckyWH celou přípravu zametil z duvodu že nejspíš sledoval stream od nějakého zaměstnance v Royal Customs.Lucky řekl že by to mohla být dobrá příležitos zautočit a unest jednoho zaměstnance, bohužel AshTakanashi ho poslech a řekl IC že ho jdeme unést.Ještě předtím než jsme jeli do dílny jsme se zastavili u Autoškoly a tam jsme si domlouvali plán který měl být potom uskutečněn.Ash říkal do vysílačky že je máme rámovat.Já jsem měl Audi RS4 a už jsem si v té chvíli říkal že je to blbost, abych je rámoval jenom tak. Ash nám podával info do vysílačky kdo se v okolí nachází a byl v Bmw E60 a Nekoxik s řidičem Titanu byli pod mostem v tunelu, já s Audi RS4 jsem stál na mostě. Jak Ash řekl ať vyrazíme tak oni jeli nejdřív s E60 a potom jel Titan.Já s Audi RS4 jsem jel až za nima, řidič E60 tam naramoval jednu skupinku a Titan ostatní,já jsem chtěl jet do dílny ale Titan mě odhodil a rozbil mi auto takže jsem nikoho nenarámoval.Začal jsem mířit na všechny zaměstance ale oni nejakým zpusobem zavřeli dílnu a já jsem tam uvnitř zustal sám, a potom mě rozstříleli.Ash a Nekoxik zustali venku a někoho tam sebrali.Věděl jsem že se to asi bude řešit ale ne že za to budu potrestán já co neporušil žádne pravidlo.Proto bych byl rád kdyby se to nějak řešilo a byl mi nahozen civilista a dostal bych unban.
PŘIKLÁDÁM TADY VIDEA KDE JDE CELÁ AKCE VIDĚT, A ŽE JÁ V AUDI RS4 JSEM NIC NEPORUŠIL:https://www.youtube.com/watch?v=CXr_4nd79gY&feature=youtu.be&ab_channel=Nekox
S pozdravem Hermon😃
Komentáře
Zdravím tě, @Hermon_,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Hermon_,
byl jsi součástí akce, ve které došlo k hrubému porušení herních pravidel portálu SidewayRP. Jednání, které jste v rámci akce předvedli bylo vysoce za hranou a rozhodně nenaplňovalo význam slova "roleplay". Postih je tedy adekvátní a právoplatný..
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP