Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

žádost o unban na SWRP Discord [Zamítnuto]

ZemanidesZemanides Člen
upraveno 23. January 2021 v Archiv

Discord přezdívka: *MAJKL*

Discord ID: #9911

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/majklosono/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Reklama na discordu

Datum udělení postihu: 6.10. 2020

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Zdravím,

Rád bych si zažádal o unban na SWRP. Dne 6.10. 2020 jsem dostal permanentní ban na discord za to že jsem poslal na discord steam tradelink. Bohužel jsem o tom nevěděl. Nejdříve jsem dostal upozornění od bota a ten mi psal že jsem něco poslal do chatu. Šel jsem se tedy ihned podívat, ale jak všichni víme tento server je jeden z největších na cz/sk scéně a to znamenalo že tam bude od té "mé" zprávy hodně ostatních zpráv. Jelikož to tak fakt bylo tak jsem to nemohl najít ani odstranit. Tak jsem hnedka šel psát (už nevím komu, ale někomu z adminů tušim) že jsem byl hacknutej přes discord. Za to se omlouvám jestli jsem nějak adminy otravoval nebo tak. Rád bych tam začal eRPit znovu, protože tady na ten server mám suprové zážitky a ne jen já, ale i lidé ze streamu. Tak se tady znovu omlouvám za tu reklamu na discordu a ano vím porušil jsem pravidlo. Také už jsem si udělal dvoufázové ověření, aby se to nestalo podruhé. Teda pokut dostanu unban. Je mi jasné že za svoje účty odpovídá ten co ty účty vlastní.

Dékuju za odpověď a krasný zbytek dne

Majkl😥

Komentáře

• Zdravím tě, @Zemanides,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Zemanides,

za každý účet je odpovědný jen a pouze jeho majitel. Ve tvém případě tedy došlo k odcizení Discord účtu a následnému rozesílání odkazů, které nejsou etické a představují hrozbu pro členy komunity.

Bohužel, v tomto případě není možné schválit odvolání.

Odvolání je zamítnuto.

V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.