Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord : Filson#1111
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198356959188/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Údajný cheating
Datum udělení : 20.1.2021
Datum expirace postihu: Permanentní ban
Obhajoba: Zdravím,
dnes jsme s kamarády řešili naše společné servery a kamarád také RPil na SWRP a divil se že, mezi servery u mě nemá SWRP Discord tak mi znovu poslal pozvánku a zjistili jsme že mám Permaban. Přišlo mi to divné tak jsem se obrátil na jednoho Staffa SWRP Týmu a ten by napsal že mi byl udělen ban za cheating. Má obhajoba z ní tak že mohu doložit že jsem nebyl 4 dny aktivní z důvodu toho že jsem neměl přistup k PC. Můj PC byl na opravě z důvodu špatného zdroje. Takže od 16.1 do 20.1 jsem byl bez PC tudíž jsem se nemohl dostat na server a nemohl jsem se dopustit údajného cheatingu. RPím na opravdu hodně kvalitních serverech a nikdy bych si nedovolil cheatovat.
Děkuji za odpověď Filson.
Komentáře
Zdravím tě, @Filson,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Filson,
mohu ti skutečně potvrdit, že tvůj první postih byl za pokus o "cheating". Zároveň, všechny tvé následující účty byly naším systém umělé inteligence vyhodnoceny jako účty, kt. patří již potrestané osobě. Obcházení jakéhokoliv postihu je hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP a zároveň činem vysoce neetickým. Skutečně není možné, aby ti byl udělen postih, který byl udělen chybou lidského faktoru.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP