Žiadosť o skrátenie / zrušenie banu [Zamítnuto]
Discord přezdívka: cont1nu3
Discord ID: #9999
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/cont1nu3official
Důvod vedoucí k udělení postihu: Pilotovanie vrtulníka a "údajné leakovanie vecí z Live Staffu"
Datum udělení postihu: 21.01.2021
Datum expirace postihu: 21.03.2021
Obhajoba:
Zdravím,
Chcel by som si zažiadať o skrátenie či zrušenie banu, ktorý mi bol udelený.
Ban mi bol udelený dňa 21.01 2021 okolo 15:00 a to členom Staff Teamu rohlicek. Dôvod udelenia banu bolo lietanie vrtulníkom nad villou Sebastiana Riviu(Mailousa), z ktorého bolo následne strielané na osoby nachádzajúce sa na vile. Myslím si že pilot nemal ako ovplyvniť to čo urobil kamarát vzadu vo vrtulníku, čiže si myslím že ja ako pilot som dostal ban neprávom. Ano, síce je pravda že sme možno lietali nízko ale to je IC vec ktorá by sa mala riešiť cez FAA apod. Nakolko som ja nestrielal, tak doteraz nechápem za čo som dostal ban na 2týždne, a následne asi po 20minútach som našiel PMku znova od rohlíka že mi ban bol predĺžený za "údajné leakovanie vecí z Live Staffu" čoho som si není vedomí.
Týmto príspevkom by som chcel požiadať o unban / skrátenie banu nakoľko si myslím že ban som dostal na 2týždne za IC vec ktorá sa dá riešiť IC cestou... a to že som údajne niečo vyniesol z Live Staffu toho som si není vedomí.
Predom ďakujem za prečítanie,
S pozdravom,
cont1nu3.
Komentáře
Zdravím tě, @Cont1nu3Official,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Cont1nu3Official,
pilot vrtulníku sice nemá možnost přímo ovlivnit jednání cestujících, avšak může takové jednání snadno ukončit například přeletem nad jinou oblast. Postih za první čin je tedy adekvátní k tvému jednání.
Druhý postih ti byl udělen za rozesílání snímků obrazovky, ke kterým jsi přišel v interní místnosti určené pro řešení jednotlivých stížností a dotazů. Postih za tento čin je tedy plně adekvátní tvému jednání.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP