Zadost o unban ci zkraceni banu #3 (Veselka) [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Veselka
Discord ID: 5369
Profil služby Steam: steamcommunity.com/profiles/76561198819435394
Důvod vedoucí k udělení postihu: Obcházení banu
Datum udělení postihu: 31.8.2020
Datum expirace postihu: Nikdy
Obhajoba: Zdravím všechny členy vedení serveru SWRP. Tímto bych chtěl třetím pokusem požádat o zrušení nebo zkrácení svého permanentního postihu na tomto serveru. Uplynulo už dost měsíců od mého postihu, a za tu dobu jsem si uvědomil své chyby za které jsem dostal ban. Neměl jsem obcházet ban vytvořením nového discordu, jsem si vědom že jsem si měl radši založit žádost o unban a bylo by to jednodušší. To mi v tu chvíli bohužel nedošlo a slepě jsem si myslel že se mé hraní na portálu SWRP nebude řešit jelikož od udělení banu na mém druhém účtu uběhl cca. rok a půl. Timto bych se chtěl celému Management a staff teamu omluvit za potíže mnou způsobené a velice bych ocenil kdybych mohl dostat druhou šanci a prokázat vám, že jsem se ze svých chyb poučil. S pozdravem, Veselka.
Jako navrh podavam zkraceni banu na 1-2 mesice, zda se mi, ze je to primereny cas, i k tomu, kolik mesicu jiz vlastne ban na serveru mam.
Komentáře
Zdravím tě, @Veselka,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Veselka,
obcházení jakéhokoliv postihu je hrubým porušením pravidel portálu SidewayRP a zároveň činem vysoce neetickým. V aktuální chvíli skutečně nevěřím tomu, že jsi se ze svého postihu poučil a proto nemohu schválit tvé odvolání.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP