Žádost o Unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka:paul_#6666
Discord ID: 693890390281027634
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198847727333/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Použití crosshair
Datum udělení postihu: 26.11.2020
Datum expirace postihu: perma
Průběh: S kamarády jsme si řekli že půjdeme hrát Escape from Tarkov ale tam není crosshair tak jsem si zapnul svůj cross kvůli tomu abych měl lepší aim... cca po 2h hráni tarkova jsem se rozhodl jít hrát RP ale zapomněl jsem si vypnout cross a neuvědomil jsem si to a v průběhu RP jsem udělal screenshot a všiml jsem si že mám zaplý cross ale zapomněl jsem vymazat fotku potom jsem cross vypnul a do doby co jsem hrál RP jsem ho neměl zaplý... cross zapínám jenom když hraju tarkov na lepší aim jinak na rp ho nevyužívám
Obhajoba: Samozřejmě si uvědomuju co jsem udělal a že jsem porušil pravidla portálu SWRP je mi to hrozně líto ale bohužel stalo se... crosshair nepoužívám v rp ale můžete ale i nemusíte mi věřit chápu vás protože mě nemůžete hlídat pokaždé co budu rpit.. uvědomil jsem si že jsem udělal kravinu a už bych ji neudelal... na sw mám hodně rp zážitků a znám hodně lidí a chtěl bych dostat druhou šanci rpit na vašem portalu.... co se týče Migyyyse tak už ho neřeším je to za mnou chápu choval jsem se amorálně a neeticky ale on taky nebyl moc slušný když mi napíše ať můj táta chytne mrtvici... tahle věc je za mnou a nechci se k ní vracet.. Pochopím když mi neschválíte žádost o unban ale kdybych dostal druhou šanci přísahám že nebudu dělat problémy a chci znova rpit kvalitně rp diky...
S pozdravem Paul
Komentáře
Zdravím tě, @paul,
využívání podpůrných programů či modifikací hry je přísně zakázáno. Obhajoba týkající se využívání "crosshairu" v rámci jiné hry je v tomto případě naprosto irelevantní. Na herní server portálu SidewayRP jsi se připojil se zapnutou modifikací, což je hrubým porušením pravidel a jistého morálního kodexu.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP