Žádost o unban [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Marravin
Discord ID: 3166
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198160424835/
Důvod vedoucí k udělení postihu: nerespektování Ateamu, problémové RP
Datum udělení postihu: Nepamatuji si přesně ale byl to leden 2020
Datum expirace postihu: ----
Obhajoba:
K mému zabanování došlo před rokem a myslím si, že tehdá i oprávněně. Nicméně jsem si po celkem dlouhé době (jeden rok) uvědomil v čem jsem kdysi dělal chyby. Myslím si, že nikdo nejsme dokonalí a každý děláme chyby. Já si své chyby uvědomil a uvědomil jsem si i důvod proč ostatní byli naštvaní a dostával jsem tolik urážek či narážek. Zároveň bych se chtěl i omluvit za mé nadávky vůči ostatním, které jsem si mohl odpustit. S hráči, se kterými jsem měl kdysi hodně sporů jsem měl možnost zahrát si i na jiných RP projektech a myslím si, že jsme se všichni udobřili a nemáme potřebu na sebe házet špínu.
Na SWRP bych se rád vrátil z důvodu toho, že zde mám stále mnoho kamarádů, se kterými bych chtěl RPit. Také mě láka rozmanitost a popularita serveru. Vlastně stejně jako kdysi.
Předem děkuji za zvážení unbanu, Marravin.
Komentáře
Zdravím tě, @MarravinCZ,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @MarravinCZ,
po evaluaci tvého odvolání jsem se rozhodl pro jeho zamítnutí. Ve tvých záznamech se nachází mnoho porušení ať už herních, či komunitních pravidel. Bohužel, i přes dané suspendace jsi ve svém jednání pokračoval a dále nerespektoval pravidla a zásady portálu SidewayRP.
Nejsem tedy přesvědčen o tom, že suspendace kt. ti byly uloženy, měly pozitivní či edukativní účinek na tvé následné jednání. Proto jsem nucen odvolání zamítnout.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP