Žádost o unban - Vocas [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Vocas
Discord ID: #1716
Profil služby Steam:
https://steamcommunity.com/id/Yoyoyoyodamn/
Důvod vedoucí k udělení postihu:
Bugování peněz
Datum udělení postihu:
10.03.2020
Obhajoba:
Uvědomuji si, že to bylo hrubé prušení pravidel, a také jsem se k tomu doznal a zdělil jsem i daný postup, jak k penězům přijít.
V tu dobu, jsem RPil kolem skupinky lidí, kteří si givovali peníze. A když jsem to zjistil, tak se ve mě probudila neukojitelná zvědavost jak to funguje. Tak jsem si zjistil jak na to a peníze jsem si také bugnul, ale ne za účelem poškození ekonomiky/serveru, či sebeobohacení. Měl jsem s nimi tehdy v plánu rozvinout RP akce, a bavit ostatní. Veškeré vozidla, které jsem si za ty peníze zakoupil, byli nakoupené výhradně v PDM, tudiž se peníze vůbec nedostali do oběhu, a nikomu jsem je nedal.
Nikdy předtím jsem na serveru neměl problém s porušením jakéhokoliv pravidla.
SWRP je jeden z mála serverů, na kterém mě RP opravdu bavilo, a rád bych byl opět součástí vaší komunity.
Tímto bych se chtěl znovu omluvit za své prohřešky.
Doufám, že shledáte můj trest již jako odpykaný, a budu se moci vrátit zpět.
S přáním hezkého zbytku dne,
Vocas.
Komentáře
Zdravím tě, @Vocas,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Vocas,
tvé jednání bylo v hrubém rozporu s pravidly portálu SidewayRP a to ve velkém měřítku. Jakým způsobem jsi použil daný finanční obnos je irelevantní, tvým chováním mohlo dojít k hrubému narušení ekonomiky herního serveru a tím také narušení herního zážitku ostatních hráčů.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP