Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban [Zamítnuto]

SWIXTYSWIXTY Člen
upraveno 3. February 2021 v Archiv

Discord přezdívka: SWIXTY

Discord ID: #4999

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/SwixtySmurf/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixování peněz z postavy na postavu.

Datum udělení postihu: 16.06.2020

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Zdravím, chtěl bych se obhájit proč by mi měl být zrušený permanentní ban na SWRP.

Ban mi byl udělený 16. Června za porušení pravidla: Mixing mezi charakterama.

Přesněji bych vám chtěl popsat situaci jak se vlastně porušení pravidla uskutečnilo.

Začátkem roku 2020 jsem byl zasvěcen do komunity RolePlaye, začínal jsem na nonWL serveru který nestál za nic, tudíž jsem se rozhodl udělat si WL na SWRP o kterém jsem věděl převážně ze streamů.

Po úspěšném WL Pohovoru na SW jsem se připojil na server, hrál jsem si pár dní, více méně to bylo v klidu než jsem potkal člověka díky kterému mi byl udělený ban.

Daný člověk mi ukázal způsob jak si přijít na větší obnos herních peněz, jelikož jsem byl v RP stále nový tak jsem si neuvědomil co díky tomuto prohřešku se mi může stát.

Tudíž po vykonání zakázané metody jsme oba byli předvoláni do Čekárny na discord, kam jsem se nedostavil. Za což se zpětně velice omlouvám.

Společně s osobou která mi ukázala zakázanou metodu jsme na druhý den obdrželi permanentní ban na SWRP server a discord.

V moment zjištění, mě velice zamrzelo co jsem provedl a naprosto si uvědomuji co jsem díky tomuto prohřešku mohl způsobit.

Za své činy se ze srdce omlouvám.

Závěr:

Jelikož jsem byl v RP více méně nový, tak jsem si v dané době nedokázal představit co mě mohlo čekat za spáchání mého prohřešku, proto žádám o zrušení mého permanentního banu, zaručuji se že už se žádný podobný prohřešek nestane. Dnešním dnem jsem nabil zkušeností a rozumu, také se věnuji streamům z RPčka který baví lidi a baví i mě, a rád bych přednesl své komunitě lidí stream ze serveru který mám velice rád.

Svých prohřešků do dnešního dne lituji a stále zpytuji vědomí, přísahám že se více prohřešků nestane.

Děkuji za přečtení.

Přeji všem krásný zbytek dne.

SWIXTY

Komentáře

• Zdravím tě, @SWIXTY,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @SWIXTY,

tvé jednání bylo v hrubém rozporu s pravidly portálu SidewayRP a to ve velkém měřítku. Taktéž tvým chováním mohlo dojít k hrubému narušení ekonomiky herního serveru a tím také narušení herního zážitku ostatních hráčů.

Odvolání je zamítnuto.

Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.