Žádost o zkrácení banu - MUDr. Kufr [Zamítnuto]
Discord přezdívka: MUDr. Kufr
Discord ID: 407560600391254017
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/mudrkufr155/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Zneužití bugu v bezvědomí (/inv)
Datum udělení postihu: 22.1.2021
Datum expirace postihu: 12.2.2021 (21 dní)
Obhajoba:
Dobrý den,
Zdravím Vás u mé žádosti o zkrácení banu a předem děkuji za její přečtení. Na začátku bych se rád vyjádřil k tomu, za co jsem vlastně ban dostal. Nebudu zde tvrdit to, že ban byl neprávem – Jak jsem sám sdělil a sám uznal, s banem jsem souhlasil, stejně tak i s tím, že jsem se dopustil dané věci, za kterou jsem byl v life staffu. Mých chyb jsem si vědom a jsem si vědom i toho, že za každé porušení pravidel na Sidewayi následuje i trest. Nicméně myslím si, že vzhledem k mému vztahu k SWRP a celkově k mému postavení k roleplayi, byl trest banu ve výši 21 dní až příliš přísný.
Je pravda, že takové věci jsou naprosto nepřípustné a nikdo by neměl takové věci dělat, o tom žádná.. Tohle by zároveň mělo obzvlášť platit v případě, že jsem byl členem CSF Týmu. Za mé jednání v dané situaci se zpětně stydím a opravdu a upřímně lituji mého jednání a mých činů. Ovšem abychom se vrátili k mému odůvodnění žádosti o unban. Jak jsem již zmínil výše, trest 21 dní odnětí civilisty mi přijde poměrně.. Vysoký. Nadále si samozřejmě uvědomuji to, jak to mohlo bohužel znepříjemnit roleplay ostatním. Uznávám, že k poměru mých nahraných hodin a zkušenostech na FiveM bylo tohle mé jednání velmi amorální, jak jest zde oblíbeným slovem, nicméně bychom měli přihlédnout na skutečnost. V situaci u dílny Royal jsem jednal poměrně tak, jak bych za normálních okolností nejednal. Bylo pozdě ráno, já byl po denní směně a byl jsem poměrně nevyspalý. Mou chybou bylo už jen to, že jsem se do nějaké takové RP akce pouštěl. Nicméně stalo se, což už nevrátím. Před zahájení střelby sem začal pociťovat zvýšený puls, jak jest při takové „adrenalinové“ akci zvykem. Do mého „Stresu“ přidal ještě výše zmiňovaný nevyspalý stav, díky němuž jsem také jednal za daných okolností jinak. V dané situaci mi nešlo o nic jiného než o to, abych se z ní dostal a mohl jít konečně spát (bylo cca 1:20 a já měl vstávat do práce v cca 3:00). Vše to hlavní proběhlo v řádech minut, ovšem v mé hlavě se to jevilo jako sekundy a setiny. Ve stresu z postihu jsem proklikal celý inventář a místo bandáže jsem se, ať už úmyslně či neúmyslně, dostal ke zbrani – Snad ani nemusím pokračovat. Dále již víte, co následovalo. Je poměrně zajímavé sledovat to, jak dvě minuty dokáží ovlivnit hráče na Sideway. Myslím si, že jsem se z mých chyb poučil a nadále si již budu dávat pozor a klást důraz na to, co a jak RPím, a dávat přednost pravidlům OOC před nějakým IC postihem.
Na závěr bych se chtěl znovu omluvit za své jednání. Konkrétně bych se chtěl omluvit všem lidem, kteří byli u dané akce a všem, kterým jsem mohl roleplay na serveru znepříjemnit – Hlavně mechanikům z Royal. Nadále bych se chtěl omluvit Vesniczanovi, a to konkrétně za to, že díky mému jednání se mohlo nějakým způsobem „pošpinit“ jméno CSF, čemuž rozumím. V neposlední řadě bych se chtěl omluvit hlavně těm, které jsem ještě nedávno zkoušel ze situačních otázek u pohovorů právě na tomto principu. Kdo by řekl, že ten, který mne u pohovoru zkouší z pravidel a dává mi situační otázky o porušení pravidel udělá v podstatě to, co mi prezentoval jako nepřípustné. Uznávám, jeví to špatné světlo. Nicméně rád bych znovu poukázal na klasickou lidskou vlastnost – Chybovat. I já jsem člověk, a proto i já se mohu dopustit chyb, kterých zpětně lituji (jako například tohle). Nicméně ten den toho na mne bylo zkrátka moc a vše se to navalilo do jedné chvíle, ve kterou to vyeskalovalo až vlastně k tomu, proč zde píši tuto žádost. Jak se říká „není každý den posvícení“. Já osobně vím, že na serveru bere spousta lidí roleplay moc vážně (tím nemyslím klást důraz na kvalitní roleplay, ale „hladinu“ vážnosti a priority, kterou určití hráči pro roleplay dávají) – Řekl bych, že někteří berou svůj život IC vážněji než svůj OOC život, ale o tom se tu bavit nemusíme. Snažil jsem se mít vždy k roleplay trochu nadhled, protože je to stále „jen“ hra, nicméně pravděpodobně tenhle laxnější přístup vedl právě k tomuhle.
Příště již budu vědět, že nemám rpit ospalý a za jakékoliv situace vždy přemýšlet nad tím, zda mé činy nejsou v rozporu s pravidly. Myslím si, že uplynulé dny banu, což jest polovina trestu, jsou pro mne již dostatečně poučující. Zároveň mi došlo to, že můžeš změnit server a hrát jinde, ale nikdy se ti nevrátí to, co jsi měl zde na Sideway, a proto píši tuhle žádost. Přeci jen kdybych tento server neměl z jakéhokoliv důvodu rád, nevydržel bych dva roky hrát pouze zde, s lidmi ze sideway. Opakuji, toť také důvod, proč píši žádost – Serveru si vážím a jsem rád za každou minutu, kterou mohu proerpit právě zde s lidmi, které mám rád, a hlavně s lidmi, se kterými je mi příjemné rpit.
Nicméně tímhle jsme u samotného konce mé žádosti. Budu velmi rád, když má žádost projde řádnou evaluací a rozhodne se, zda ji bude vyhověno, nebo ne.
Děkuji Vám za přečtení a přeji pěkný zbytek dne,
- MUDr. Kufr.
Komentáře
Zdravím tě, @MUDr_Kufr,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @MUDr_Kufr,
situaci jsem přezkoumal a došel ke stejnému závěru, jako členové Staff týmu. Zároveň, působil jsi dvakrát na pozici CSF, tudíž tvé chování mělo být striktně reprezentativní. Bohužel se tak nestalo, proto došlo k udělení adekvátního trestu.
V rámci tohoto případu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP