Žádost o Unban - Selavi [Zamítnuto]
Discord přezdívka: Selavi
Discord ID: #2021
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/YT_SelaviCZOfficial/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixing IC - (to máš za CK GANG!)
Datum udělení postihu: 03.02.2021
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba:
Zdravím, touto žádostí o unban bych se chtěl jak obhájit tak i strašně moc omluvit za porušení pravidel serveru.
Na začátek vám asi popíšu co se v dané situaci událo.
Mám na serveru dvě postavy. Jednoho Ballas Gangstera a jednu legální postavu. Za nelegální postavu, přesněji Marka Robinsona jsem jel s kamarádem prodávat marihuanu. Když jsme jezdili kolem a prodávali, všechno bylo v pořádku. Později jsme jeli do Industriální zóny, přesněji fight club a tam se to všechno odehrálo.
Přišel jsem k žlutému NPC a nabídl jsem mu nějaký weed a on si ho vzal, poté kolem projel černý BMW, který mě hodil trochu do stresu, jelikož jsem zrovna u sebe neměl malý obnos peněz a ani málo marihuany. Po prodeji marihuany “místnímu” jsem chtěl říct větu “To máš za Ballas” a skopnout ho na zem, ale prostě jsem měl nějaký zásek a ze stresu začátečnického hraní na velkém serveru jsem řekl “To máš za CK GANG!” Tato věta měla být mířena na NPC, nikoli na hráče který jel kolem. Hráč tam zrovna projel v nesprávnou chvíli, ale okamžitě jsem si moji chybu uvědomil a věděl jsem že to bude problém.
Čas šel dál a všechno se zdálo býti v pořádku, jelikož jsem doufal, že mě daný člověk v BMW neslyšel, ale chyba. Byl jsem pozván do Live Staffu kde jsem již věděl že je problém, v té době kdy jsem začínal na SWRP se mi rozbil můj hlavní mikrofon, což si myslím že v tom taky hrálo velkou roli, jelikož mikrofon který jsem měl při hraní na SWRP zněl jako když mluvíte do trubky.
V Life Staffu jsem věděl že už je konec, jelikož jsem věděl že jsem udělal chybu a okamžitě jsem se i přiznal když jsem tak byl dotázán. Nic jsem také nezapíral. Management Teamu jsem ani moc nestihl popsat moji situaci a v tom stresu jsem ani nevěděl co na to říct. Myslím si že Management váhal o tom mě dát permu, jelikož mě to tak i řekli. Věděli že jsem na serveru krátce přesněji 4 dny a že to prostě byla jedna velká chyba.
Management ale zarazilo moje chování v L-OOC, za který mi rozhodli udělit permanentní ban ze SWRP komunity. V tom okamžiku jsem nevěděl co bylo špatně, ale teď už tuším a vím co jsem provedl.
Velice moc chápu jejich rozhodnutí, jelikož si myslím, že si mě také spojovali s Trolem. Kvůli mému mikrofonu, nevhodné psaní do L-OOC a zmínce o velké skupině ubožáckých hackerů.
V dané situaci jsem prostě nevěděl co říct, proto si své srdce vylívám zde.
Omluva:
Omlouvám se jak hráčům, kterým jsem způsobil jakékoli narušení či znechucení ze zážitku z RP, tak Managementu, který musel tuto nepříjemnou situaci semnou řešit a také jim přidávat zbytečnou práci navíc.
Omlouvám se také za mé chováni v L-OOC chatu, které taky nebylo v pořádku s pravidly serveru. To stejné platí i o mém mikrofonu. Nyní vlastním i nový studiový mikrofon, který zní v podstatě mnohokrát lépe.
Tímto vám i slibuji, že jestli mi bude unban schválen, tak že se již nikdy taková věc nestane. Ještě jednou se omlouvám za způsobení jakýchkoli komplikací a žádám o pochopení.
Závěr:
Zpytoval jsem svědomí strašně dlouho a také jsem přemýšlel jak tuto žádost napsat tak aby dávala smysl. Také přísahám že v této žádosti mluvím pouze pravdu.
Chtěl bych i říct, že mým cílem nebylo lidem RP kazit, ale přidávat tu vášeň a euforii z realného života.
A naposledy se chci ještě jednou omluvit Managementu za přidávaní zbytečné práce.
Děkuji za přečtení této žádosti. Přeju vám pěkný zbytek dne a ocením jakoukoli reakci.
Selavi.
Komentáře
Zdravím tě, @Selavi,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Selavi,
abych byl upřímný, tak tvému odvolání nevěřím. Přeřeknout se a místo slova "Ballas" říci slovní spojení "CK GANG" je velmi, ale velmi nepravděpodobné. Tento postih je tedy platný a odvolání není možné schválit. Osoby, které záměrně kazí zážitek ze hry ostatním hráčům, nejsou na portálu SidewayRP vítány.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí šesti kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP