Žádost o unban, zkrácení banu [Zamítnuto]
Discord přezdívka: svobi
Discord ID: 375689217402994698
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198308813368/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Opakované porušení komunitních pravidel, trashtalk, toxicita.
Datum udělení postihu: 26.12.2020
Datum expirace postihu: permanentní odepření přístupu
Obhajoba:
Vážená komunito, členové staff teamu a managmentu.
Po uplynutí více než měsíce jsem si uvědomil, čeho jsem se dopustil. Jak už jsem zmínil výše, ban mi byl udělen za opakované porušení komunitních pravidel, trashtalku a toxicity. Jsem si plně vědom, že mé chování nebylo přípustné a porušil jsem též základní etický kodex, dle kterého bych se měl řídit jako člen komunity. Snažil jsem se nesprávnou cestou upozorňovat na chyby vedení týmu a nepodporoval jejich rozhodnutí v zájmu zlepšení věcí serveru a neměl žádný korektní argument a poskytnutí mého názoru v podobě ticketu s obhájením.
První věc, jakou bych chtěl odčinit, tak se omluvit za mé ubohé jednání konkrétně Majkolinovi a Jardovi. Byl bych rád za možnost se jít omluvit přímo na discord. Lituju svého chování v posledních měsících a uvědomil jsem si, že mi chybí hraní s lidmi, který jsem tu poznal a mrzí mě, že jako bývalý člen staff teamu jsem nedokázal udržet své chování na uzdě a nedokázal jsem jít příkladem, rád bych to odčinil a napravil.
Poslední dny jsem sledoval streamy ze serveru a líbí se mi nové nápady, které jste uskutečnili a rád bych si je vyzkoušel.
Abych napsal nějáké shrnutí, tak žádám o možnost znovu působit jako člen komunity na Vašem serveru a pomoci napravit mé činy, kdy nebudu vystrkovat hlavu do věcí, do kterých mi nic není. Uvědomil jsem si, že svým negativním postojem jsem odradil ostatní lidi, aby mi mohli důvěřovat. Taktéž jsem si uvědomil, že negativními věcmi, které jsem psal nebo kdy řekl, nikdy ničeho nedocílím.
Stydím se a lituji toho jak jsem se choval a slibuju, že už nikdy neporuším komunitní pravidla, samozřejmě to platí i pro ostatní pravidla. Jsem si vědom, že kdybych mohl dostat šanci a poté zklamal, tak už nebude nikdy cesty zpět, ale rád bych Vás jako vedení a komunitu přesvědčil, že jsem změnil můj postoj chování a budu se snažit udělat vše co je v mých silách a pomoci lidem i serveru v jejich chodu a následném rozvoji.
Děkuji všem, kdo si přečetl tuto žádost a přeju hezký zbytek dne.
S pozdravem
svobi
Komentáře
Zdravím tě, @svobi,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @svobi,
tvé jednání bylo amorální a vysoce nevhodné. Opakovaně jsi porušoval komunitní pravidla a nevhodně se vyjadřoval, což je chování, kt. je klasifikováno jako nepřípustné a v rámci komunity portálu SidewayRP není vítáno.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP