Seal Customs (SCHVÁLENO)
Seal Customs
No... Kde bych začal. Je toho hodně co bych vám měl říct o mojí dílně, ale začnu trochu z jiného konce... Už od mala jsem pomáhal tátovi opravovat auta, bavilo mě to natolik, že jsem se rozhodl studovat automechanika na škole, kterou jsem úspěšně dokončil. Když mi bylo 18, otec mi zemřel a já jsem zůstal sám. Jednou když jsem uklízel tátovu dílnu našel jsem v šuplíku dopis, ve kterém stálo ,,Synu, doufám, že si tohle nebudeš muset číst... Dostihly mě ty chvíle s kamarády v hospodě u piva, občas nějaký ten panák a hlavně cigarety. Našli mi nádor na plicích, bohužel naše medicína není tak vyspělá a nedokáže mi pomoct. Na druhé straně máš letenku do Los Santos, kde na tebe bude čekat můj věrný kamarád. Nad ničím nepřemýšlej a jeď co nejdřív! Tvůj milovaný otec.“ Slzy se mi linuly po tváři, ale nakonec jsem to překonal a srovnal se s tím... Když jsem se spojil s otcovým kamarádem, tak jsem zjistil, že mám po něm převzít dílnu na okraji Los Santos. Neváhal jsem ani vteřinu a dal jsem se hned do práce...
Moje dílna se nachází na okraji Los Santos
Z venku dílnu určitě poznáte
Uvnitř to sice není úplně nejčistší... ale je to dílna
Moje činnost
No, pokud už ke mě zavítáte se svým autem, tak vás obsloužím jen jak budete chtít, vaše auto dostane jen tu nejlepší péči... Od výměny nárazníku až po... ani nevím, protože je toho doopravdy hodně. Samozřejmě auto na přání přelakuju nebo opravím.
V čem jezdím?
Pokud budete mít nějaký problém s autem mimo město, tak nezoufejte a neváhejte zavolat a já se hned seberu a pojedu vám pomoct, samozřejmě pokud nebude dílna zrovna plná zákazníků.
Jezdím v téhle audině, je to můj miláček, protože je to auto, které jsem našel na vrakovišti a celé ho od základů předělal. Místo zadních sedaček jsem namontoval malou plošinu kam dávám veškeré nářadí, tím pádem je kufr větší.
Můj tým
Samozřejmě na to nebudu sám! Pokud se moje dílna uchytí a bude přibývat zákazníků tak určitě naberu nové kolegy! Kterým samozřejmě za práci zaplatím. A jako bonus budou mít ve své pracovní kartě titul:
Seal Customs - Šéf
Seal Customs - Zkušený pracant
Seal Customs - Zelenáč
Peníze
150,000 $
Doufám, že pokud se moje dílna rozjede, tak ke mě určitě zavítáte!
Předem díky za vaše ohlasy!
Komentáře
+1
+1
za mě +1
+1