Žádost o unban - funkys [Zamítnuto]
Discord přezdívka: funkys
Discord ID: #0999
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/funkyss_/
Důvod vedoucí k udělení postihu: RDM, FailRP , NonRP Injuries
Datum udělení postihu: 08.02.2021
Datum expirace postihu: 15.02.2021
Obhajoba: Zdravím včera kolem 8 hodiny jsme si chtěli zarpit přijetí do brigády. Potom co jsme dorpili přijetí do brigády, jsme nastoupili do mercedesu který stál před vanilou. Potom co jsme nastoupili jsme vyrazili směr Paleto, někde na dálnici dostal někdo od nás traffic stop, takže jsme tam chvíli kroužili. Po traffic stopu jsme zajeli k benzínce u Paleta a tam jsme čekali. Potom jsme najeli do Paleta a začalo se kropit, já jelikož jsem neměl žádnou zbraň ani jsem nebyl řidič, tak jsem nemohl nikoho zabít. Také mě žádná kulka která na nás letěla mě nezasáhla, jelikož jsem byl celou dobu radši skrčený. Potom co se to trochu vystřílelo tak jsme odjížděli pryč, někdo od nás lehce naboural a dostali jsme smyk. Potom co jsme ještě trochu popojeli nám auto chcíplo, tudíž jsme museli běžet. Přiběhli jsme k žebříku na který jsme následně vylezli, ten týpek co tam byl semnou spadl dolu. Hledal jsem cestu jak se za ním dostanu, až jsem našel nízkou střechu ze které jsem seskočil. Jelikož moje postava neudržela rovnováhu, tak jsem přepadl na hlavu. Zarpil jsem si (/do bouchl se do hlavy), poté jsem šel za tim týpkem. Chtěl jsem mu pomoct ale jelikož jsem slyšel že tam přijíždí auto tak jsem ho vzal záda /carry, což jsem taky zarpil a chtěl jsem snim popojít a pomoct mu. Ale trošku jsem popošel a dostal jsem ban, jsem si jistý že žádné pravidlo za které jsem dostal ban jsem neporušil. Mám menší obavu z toho že když jsem ho nesl přes /carry jsem dostal ban také.
Přeji hezký zbytek dne, funkys.
Komentáře
Zdravím tě, @funkyscz,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @funkyscz,
celou situaci jsem přezkoumal a došel ke stejnému závěru jako členové Staff týmu. Tvé chování bylo skutečně v rozporu s pravidly a udělený trest je k danému jednání naprosto adekvátní.
Odvolání je zamítnuto.
V rámci tohoto postihu již není možné podání odvolání.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP