Žádost o unban - vitman [Zamítnuto]
Discord přezdívka: vitman
Discord ID: 3516
Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198115723424
Důvod vedoucí k udělení postihu: Cheating
Datum udělení postihu: 11.2.2021
Datum expirace postihu: Permanentní
Obhajoba:
Zdravím celý A-Team,
dne 11.2.2021 cca ve 20:35 mi byl udělen ban za cheating. 15.2.2021 jsem se dozvěděl, že to bylo za Sniper Rifle a dostal jsem ban i na discord. Začnu od začátku. 11.2.2021 cca v 18:30 jsem se jako každý den připojil na SW. (na SW hraju aktivně již cca 5 měsíců, celou dobu mám stejné GTA, ve hře mám jen MVGA, za tu dobu jsem na SW nahrál něco okolo 300-400h). V 18:30 jsem šel do Air Unitu a cca 2 hodiny létal v Air Unitu ( z Airu mám i report, můžu doložit). V helikoptéře jsem byl celou dobu s hráči StrYLoW, zety a Urbi. Ve 20:30 jsem se rozhodl, že switchnu char a šel jsem na Bloods char Tysona Moora. Cca v polovině cesty na EMS jsem dostal ban, klip níže. Jak jsem již zmiňoval, ban mi byl udělen za Sniper rifle a předtím jsem byl v helikoptéře, která defaultně givuje Sniper Rifle. (je to jediná věc co mě napadá, jinak netuším, co se v daný moment stalo...). Ze SW mám mnoho klipů, všechny můžu doložit. Poslední klipy, které před banem mám, jsou jak jedu na motel a jak tankuju helikoptéru, žádný z klipů nemám problém doložit. Nikdy jsem nebyl v Live staffu, vždy jsem se snažil vše rpit pečlivě a nikdy by mě nenapadlo cheatovat.
Klip banu - https://www.youtube.com/watch?v=PkUVwmgH1Q0&feature=emb_title
Děkuji moc za vyřešení,
s přáním hezkého dne, Vitman.
Komentáře
Zdravím tě, @Vitman,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Vitman,
postih ti byl udělen poté, co jsi byl naším systémem označen. Členové vývojového oddělení se tvému případu věnovali a dospěli k jistému výsledku, jehož výstupem bylo udělení trestu. Tedy, jakékoliv jednání, kterým získáš výhodu nad ostatními hráči či využití programu třetí strany, je přísně zakázáno a exemplárně trestáno.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP