Žiadosť o znovuudelenie prístupu na SideWayRP [Zamítnuto]
Discord přezdívka:Marzzy
Discord ID:#6060
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/id/332g51dd115dfg1s5/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Zaslanie nežádanej reklamy na cudzí server
Datum udělení postihu:5.MAY.2020 (cca)
Datum expirace postihu:Permaban
Obhajoba:Po dlhšom premyslení môjho priestupku som si uvedomil že moje konanie bolo dosť neadekvátné a otravné tudíž by som sa chcel ospravedlniť človeku ktorému som poslal Discord invite na nemenovaný server . Po uplynutí nejakej tej doby som si uvedomil že to bolo vážne nepríjemné a otravné . Od tej doby som hral na viacerých serveroch no neustále mi to neprišlo ani časti kvalitné RP ako u vás , veľmi som si to RP u vás užíval , tu kvalitu , komunitu , RP PD , RP Nelegálok , RP Mechanikov , RP EMS a celkovo všetko RP čo sa dalo zažiť u vás . SideWay mi vážne chýba a preto by som sa chcel ospravedlniť všetkým čo som urobil . Ubehlo od toho cca 1rok a myslím že je to dostatočný čas na to aby som si to hlavne uvedomil že takéto konanie už nikdy neurobím . Strašné rád by som si chcel toto RP zopakovať a zažiť nové zážitky na u vás na SWRP . Preto žiadam o udelenie novej šance a zrušenie permabanu . Budem rád za každé prečítanie a prehodnotenie .
Prajem pekný deň , s pozdravom Marzzy ;) .
Komentáře
Zdravím tě, @Marzzy,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @Marzzy,
tvé chování bylo vysoce neetické a v silném rozporu s komunitními pravidly. Bohužel, ve tvém případě není aktuálně možné schválit odvolání.
Odvolání zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí tří kalendářních měsíců.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP