Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Odvolání [Zamítnuto]

FrishyFrishy Člen
upraveno 21. February 2021 v Archiv

Discord přezdívka: frishy

Discord ID: #1513

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/redzedismygod/

Důvod vedoucí k udělení postihu: Mixování peněz z postavy na postavu.

Datum udělení postihu: 16.06.2020

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba:

Zdravím celý AT!

Zdravím, chtěl bych se obhájit proč by mi měl být zrušený permanentní ban na SWRP.

Ban mi byl udělený 16. Června za porušení pravidla: Mixing mezi charakterama.

Přesněji bych vám chtěl popsat situaci jak se vlastně porušení pravidla uskutečnilo.

Začátkem roku 2020 jsem začal rpit na nonWL serverech, ale tam mě to nebavilo a proto jsem se rozhodl že si zažádám o whitelist na SideWay a podařilo se! Dostal jsem se na whitelist. Pár dní bylo vše fajn až do té chvíle než jsem se dozvěděl jak bugovat peníze. Bohužel jsem se chopil této možnosti a zakládal si multichar a díky tomu jsem si i bugoval peníze. Bohužel jsem si neuvědomil že za to můžu být potrestán. Do pár minut jsem byl zavolán do čekárny. Já jsem se jako jediný z lidí co tohoto bugu se mnou zneužívali dostavil do čekárny a tam jsem to pěkně schytal za všechny. Myslím že to je polehčující okolnost že jsem se jako jediný připojil. Poté jsem byl zabanován. A ano uvědomuji že jsem mohl težce narušit ekonomiku serveru, ale vážně toho lituji a už se to nebude opakovat.

Závěr:

Jelikož jsem byl v RP více méně nový, tak jsem si v dané době nedokázal představit co mě mohlo čekat za spáchání mého prohřešku, proto žádám o zrušení mého permanentního banu, zaručuji se že už se žádný podobný prohřešek nestane. Dnešním dnem jsem nabil zkušeností a rozumu, také se věnuji streamům z RPčka který baví lidi a baví i mě, a rád bych přednesl své komunitě lidí stream ze serveru který mám velice rád.

Svých prohřešků do dnešního dne lituji a stále zpytuji vědomí, přísahám že se více prohřešků nestane.

Děkuji za přečtení.

Přeji všem krásný zbytek dne.

Frishy

Komentáře

• Zdravím tě, @Frishy,

děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

• Zdravím tě, @Frishy,

tvé jednání bylo v hrubém rozporu s herními pravidly portálu SidewayRP a vysoce neetické vůči ostatním hráčům. Tvým jednání také mohlo k hrubému narušení ekonomiky herního serveru, což je dalším nepřijatelným faktorem. S přihlédnutím na výše zmíněné body jsem nucen tvé odvolání zamítnout.

Odvolání je zamítnuto.

Podání následujícího odvolání je možné po uplynutí tří kalendářních měsíců.

Děkuji ti za pochopení.

S pozdravem,

Final Sequence - Management SWRP

Tato diskuze je zavřená.