Důrazně doporučujeme využití předepsané šablony. Na jiná odvolání nebude brán zřetel!
Nemůžete-li vytvořit nové téma v kategorii "Odvolání", je nutné ověřit emailovou adresu!
Wikipedie k nalezení zde: https://swrp.wiki/

Žádost o unban - Dallas [Schváleno]

dallasdallas Člen
upraveno 2. March 2021 v Archiv

Discord přezdívka:Dallas

Discord ID: Dallas🐍#6969

Profil služby Steam: https://steamcommunity.com/id/dallas51/

Důvod vedoucí k udělení postihu:Bugování peněz přes luxury

Datum udělení postihu: 10.7.2020

Datum expirace postihu: Permanentní

Obhajoba: 

Zdravím,

jmenuji se Dallas a dostal jsem ban za bugování peněz, ano vím, byla to moje chyba. Uvědomil jsem si jí a chtěl bych se za ní opět omluvit celému A-Teamu, uběhlo přes půl roku a já prošel změnou, kterou dokážou prokázat i lidi, jako je Joker, nebo Z1rk. Hrál jsem na sidewayi už od začátku, co se stvořil a RPil tu s mojí partou. Vím, že jsem udělal dost chyb, dostkrát měl ban za mé chyby, ale poučil jsem se z toho a teď vím, že se občas nevyplatí vyjadřovat k věcem, které se mě netýkají. Prošel jsem si vším, co se na SW dělo, byl jsem tu na speciálních eventech, zlomu, kdy sideway zemřel a i vystřelil, byl jsem tu a vždy jsem se k sidewayi vracel, protože je to server, kde mám mnoho vzpomínek a mnoho přátel a chtěl bych s nimi opět pokračovat v RP. Chtěl bych začít odznova, pokračovat a vytvářet nové RP, zase navázat na ten styl, na který jsem byl zvyklý, proto bych chtěl poprosit Vás, A-Team o další šanci, vím, že těch šancí už bylo mnoho, ale chybami se člověk učí a já se z nich opravdu poučil. Chtěl bych taktéž vyvrátit i věc, která se šířila, že jsem po mém banu trashtalkoval na sideway, což není pravda, od mého banu jsem ani necekl, nevyjadřoval jsem se k tomu nikde a doufal jsem, že dostanu unban, až si o něj budu žádat, jako si žádal tučnák, lucinka a snofix. Opravdu jsem neřekl ani slovo a ani jsem neměl proč, byla to moje chyba a neměl jsem bugovat, proto bych chtěl tuto věc vyvrátit. Za tu dobu, co jsem měl ban, tak jsem se dosti změnil, dospěl jsem v určitých věcech a opravdu už nedělám stejnou chybu znova, proto bych chtěl poprosit o další šanci. Uběhlo přes půl roku od mého banu a doufám, že mi dáte další šanci, nakonec se ještě jednou od srdce omlouvám celému A-Teamu za mé chyby a slibuji, že se už nestanou a budu si na ně dávat pozor, poučil jsem se z minulosti a už se k ní vracet nechci. 

S pozdravem,

Váš dallas

Komentáře

Tato diskuze je zavřená.