SC HONZÍK ŽÁDOST O ZKRÁCENÍ BANU 3.-POKUS [Zamítnuto]
Discord přezdívka:2L Söldner
Discord ID: #3309
Profil služby Steam:https://steamcommunity.com/id/vysokakvalita/
Důvod vedoucí k udělení postihu: Porušení pravidel
Datum udělení postihu: 29.5.2020
Datum expirace postihu: permanentní
Obhajoba: Ahoj, za 3 měsíce to bude rok co jsem zde na swrp dostal permanentní ban, za tu dobu jsem prošel dost velkou změnou a nasbíral jsem mnoho rp zkušeností v dnešní době si uvědomuji že rp není jen o tom hrát za každou cenu na win a uvědomuji si také že mé chování kdy jsem nedbal na upozornění a-teamu bylo vysoce neetické. Také si přiznávám že v té době jsem byl naegovaný blbeček co si neuměl přiznat vinu a prohru kdybych se v té době tak nechoval tak teď nejsem v situaci kdy nemám kde hrát protože swrp je jediný rp server v cz/sk kde je super komunita, seriozní rp ale i sranda což prostě nikde jinde není a tak se chci moc omluvit všem co se museli zabývat tím že jsem se choval jako idiot místo něčeho důležitějšího a taktéž bych vás chtěl moc poprosit aspoň o zkrácení banu i kdyby na dálší rok samozřejmě budu respektovat vaše veškerá finální rozhodnutí ať už budou znít jakkoliv. Takže nakonec se ještě jednou chci omluvit že jsem se choval tak jak sem se choval no prostě jako zakomplexovaný blbeček.
Tak a to je vše takže se loučím a přeji hezký den všem co toto čtou a ještě jednou se fakt fakt omlouvám.
Komentáře
Zdravím tě, @sc_honziq,
děkuji ti za podání žádosti. Brzy tvé odvolání podstoupí evaluaci a bude ti oznámen výsledek.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP
Zdravím tě, @sc_honziq,
svým jednáním jsi hromadně a dlouhodobě porušoval několik pravidel. Takové jednání je vysoce neetické a není v rámci komunity portálu SidewayRP vítáno. Bohužel, svou obhajobou jsi mne nepřesvědčil o své nápravě.
Odvolání je zamítnuto.
Následující odvolání je možné podat po uplynutí jednoho kalendářního měsíce.
Děkuji ti za pochopení.
S pozdravem,
Final Sequence - Management SWRP